Jump to content

Cont furat


ElToritos
 Share

Recommended Posts

Va rog frumos sa ma ajutati ,nu stiam unde sa postez deoarece nu aveti o optiune de report si pe forum.

Mi a fost furat contul ElTorito cu 2kkk pe el si un bullet vip. Aveam probabil keylogger in calculator deoarece mi a fost data o "poza" pe fb care nu s a deschis niciodata.

Va rog ajutati-ma am primul email pe care a fost facut contul si va pot spune ordinea masinilor care au fost pe cont daca ajuta la ceva precum si prima parola pusa . 

Link to comment
Share on other sites

E pierdut man, nu o sa ti-l recupereze nimeni.

mda ma gandeam ca poate un admin ceva... adica totusi la orice alt joc, daca ai primul email si inca cateva date despre cont pe care nu ai cum sa le stii daca nu tu ai jucat pe el , iti da contul inapoi . Sper ca merge si aici pana nu isi muta ala aia 2kkk pe alt cont si imi ia si masina si poate il mai recuperez in vreo 2 zile gol....

Link to comment
Share on other sites

Nu se mai poate face nimic vărule, doar dacă ai băgat o adresă de e-mail bună când ţi-ai înregistrat contul, dacă ai băgat una la mişto, care nu există nu îl mai poţi recupera.

Adresa pe care am bagat o la inceput pe cont nu e la misto si inca o folosesc e adresa mea principala , deci sper ca inca se poate face ceva.... dar vad ca de 2 zile nu a vazut nici un admin postarea. E ceva ce pot face sa o vada mai repede?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.