ElToritos Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Va rog frumos sa ma ajutati ,nu stiam unde sa postez deoarece nu aveti o optiune de report si pe forum. Mi a fost furat contul ElTorito cu 2kkk pe el si un bullet vip. Aveam probabil keylogger in calculator deoarece mi a fost data o "poza" pe fb care nu s a deschis niciodata. Va rog ajutati-ma am primul email pe care a fost facut contul si va pot spune ordinea masinilor care au fost pe cont daca ajuta la ceva precum si prima parola pusa . Quote
GabytzaS Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 E pierdut man, nu o sa ti-l recupereze nimeni. Quote
ElToritos Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 E pierdut man, nu o sa ti-l recupereze nimeni. mda ma gandeam ca poate un admin ceva... adica totusi la orice alt joc, daca ai primul email si inca cateva date despre cont pe care nu ai cum sa le stii daca nu tu ai jucat pe el , iti da contul inapoi . Sper ca merge si aici pana nu isi muta ala aia 2kkk pe alt cont si imi ia si masina si poate il mai recuperez in vreo 2 zile gol.... Quote
Sekker.mTw Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Baftă, dar, slabe şanse să îl mai recuperezi... Quote
ElToritos Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Daca cineva poate sa ii dea tag unui admin sa se uite pe postare ....va rog Quote
ElToritos Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 UPPP . Rog un admin sa se uite urgent inca mai are masina pe el deci sper ca il foloseste ca si cont principal si inca mai sunt banii. Quote
Sekker.mTw Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Nu se mai poate face nimic vărule, doar dacă ai băgat o adresă de e-mail bună când ţi-ai înregistrat contul, dacă ai băgat una la mişto, care nu există nu îl mai poţi recupera. Quote
ElToritos Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 Nu se mai poate face nimic vărule, doar dacă ai băgat o adresă de e-mail bună când ţi-ai înregistrat contul, dacă ai băgat una la mişto, care nu există nu îl mai poţi recupera. Adresa pe care am bagat o la inceput pe cont nu e la misto si inca o folosesc e adresa mea principala , deci sper ca inca se poate face ceva.... dar vad ca de 2 zile nu a vazut nici un admin postarea. E ceva ce pot face sa o vada mai repede? Quote
Sekker.mTw Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Dacă încă deţii adresa principală de e-mail, atunci îţi poti recupera contul. Îţi spun mai multe detalii în privat. Quote
ElToritos Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Quote
ElToritos Posted August 31, 2017 Author Posted August 31, 2017 Sa ma f** in adminii de pe bugged ca vad ca nici odata la 3 zile nu se uita pe forum Quote
Recommended Posts