Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: []RazvaN.
Nick-uri anterioare: Syu27
Profil panel (link): http://redpanel.bugged.ro/profile/[]RazvaN.
Level (minim 25): Am level 35.
În ce factiune te afli? Ce rank detii?: Fac parte din Taxi Los Santos si detin Rank 1.
Ore jucate: 681.
Warn-uri: 0/3
De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 2 ani jumatate.
Ai avut vreodata ban pe SA:MP?(Daca da, precizati motivul): Nu am fost banat.
Ai avut vreodata antecedente cu un membru King.?: Nu am avut.

IRL:

Nume: Costi.
Prenume: Razvan.
Vârsta reala: 15 ani.
Domiciliu: Craiova.
Biografie (minim 30 de cuvinte): Ma numesc Razvan si am varsta de 15 ani, sunt un om care nu tine cont de starea materiala a oamenilor si imi place sa am prieteni de toate gradele, sunt un baiat cu simtul umorului si nu ma supar din orice. Ma adaptez la toate situatiile si incerc sa le fac exact cum trebuie pentru a nu fi sanctionat. Sunt un baiat sociabil si ma atasez foarte repede de oameni.
Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGeD este o comunitate foarte bine organizata si structurata de owner acesteia, imi petrec cel mai mult timp din viata pe aceasta comunitate, este foarte populata si aranjata.

CLAN:

Descrie King. în câteva cuvinte: King. este cel mai bun clan, de aceea este si cautat foarte mult, are cei mai tari membri. Este forta BuGGeD-ului acest clan.
Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
Cu ce crezi ca poti sa contribui la acest clan?: De contribuit nu cred ca pot contribui foarte mult, deoarece clanul este pe maini bune, este foarte bine condus.
De unde ai auzit de clanul King.?: De la multi prieteni si playeri de pe comunitate.
De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este bine organizat, structurat de liderul acestuia. Este un clan foarte respectat de playerii comunitatii, are membrii de treaba si cu multa experienta, pe scurt este un clan extraordinar.
Ai mai fost în King.? Daca da, de ce ai parasit clanul?: Nu am mai fost pana acum in King., de aceea vreau sa intru.

• 1 month later...
Posted

Nick: Alex_Freep.
Nick-uri anterioare: Nu am avut,
Profil panel (link): http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alex_Freep
Level (minim 25): Am level 27.
În ce factiune te afli? .Nu fac parte dintr-o factiune monentant.
Ore jucate: .335
De cât timp joci SA:MP?: Aproape de 1 an,
Ai avut vreodata ban pe SA:MP?(Daca da, precizati motivul): Nu am fost banat.

• 1 month later...
Posted

Nick:mihalacheoctav03

Nick-uri anterioare : nu am.

Profil Panel (link):http://whitepanel.bugged.ro/profile/mihalacheoctav03

Level (minim 25): Am level 25

In ce factiune te afli ? Nu fac parte dintr-o factiune momentan.

Ore jucate: 503

Da cat timp joci SA:Mp : De 2 ani.

Ai avut vreodata ban pe SA:MP?(Daca da, precizati motivul):Da , din cauza la C-BUG