Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Wayne's Family - Gotthem - Rank 5 F.B.I 63 days, Rank 5 School Instructors L.V 50 days ( Tester )


Gotthem.
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Gotthem
Level: 21.
Ore jucate: 500.
Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/yrIGy
Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/Gotthem
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): Am sanctiuni vechi, de atunci m-am schimbat. Am un DM facut recent. ( http://imgur.com/a/cP8J8 )
Cateva realizari pe server: Am detinut functia de tester in School Instructors Las Venturas, rank 5, vechime de 50 zile si am mai detinut functia de rank 5 in Federal Bureau of Investigations cu o vechime de 63 de zile.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc si Counter Strike Global Offensive.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte serios, cu membrii activi, respectuosi, unde am o parte din prieteni. Pe langa asta, leader-ul este foarte respectuos, si as dori sa fac si eu parte din acest colectiv.
Din ce clanuri ai mai facut parte si cat timp ai stat in acestea?: Am mai fost si in Quality Family, detinand rank 5 si o vechime de 150 de zile. Am mai fost in A.I.M, rank 5 cu o vechime de aproximativ 60 de zile.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:  Eu ma inteleg cel mai bine cu CaTaLiNa27 si cu LuciferM, insa mai vorbesc si cu GodOfrelax, dar si cu BaRoNN.
Planuri de viitor pe server?: Las timpul sa decida.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Prenumele meu este Dragos.
Varsta reala: Am varsta de 17 ani.
Descrie-te in minim 25 cuvinte: Ma numesc Ciobotaru Dragos, am varsta de 17 ani si sunt din orasul Panciu situat in judetul Vrancea. Hobby-ul meu favorit este scrima, dar mai joc si fotbal. In timpul liber ies afara cu prietenii la un suc sau sa facem caterinca. Sunt o fire respectuoasa, nepretentioasa si linistita, cu capul pe umeri. Cam atat deocamdata, pe viitor veti mai cunoaste si alte calitati ale mele.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult muzica Hip-Hop, Clasica dar si Populara.
Ce hobby-uri ai?: Practic scrima de 3 ani si mai joc din cand fotbal.

Edited by Gotthem.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.