Andrei Karabulut Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Nume:AndreiVarsta:16Autodescriere (~ 30 cuvinte):Un baiat care ii plac jocurile video si sa joace fotbal, sunt o fire calma deobicei, nu prea vorbaret, cu simtul umorului, imi plac unele animale de companie si stiu sa ma adaptez intr-un grup rapid. Locatia(Oras):Botosani. Ce gen de muzica asculti?Trap-Manele-HipHop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Andreyw0w[]RAGEMODNivel :29Nume folosite anterior:Daniel_BroVechime pe server:3-4 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am avut banuri pentru c bug. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/pvDcz Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Andreyw0w[]RAGEMODAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Cu Mausi am fost certat pe turf la war, dar nu este nimic in general intre noi doi. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):KGB, STH, OT. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost dar imi doresc sa fiu membru al clanului AIM.Ce alte jocuri mai joci?:Cs go, League of Legends.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Willy si ZACK. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10 Experienta DM [ ()/10]: 7/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Andrei Karabulut[skype].De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan respectat si cu membri deosebiti. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu respectul meu fata de membri clanului Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willy AIM Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 (edited) Edited August 30, 2017 by Willy AIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
KentHDD Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hummel Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariFrinKu Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 (edited) Respins T/C Edited August 30, 2017 by AIM.AWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts