Copper Official Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Andreiw0w Level: Am level 44. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: Nu, dar recent mi-am schimbat netu. Ore jucate: Am 1386 de ore jucate. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Andreiw0w Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://i.imgur.com/VgbmtDY.jpg Cateva realizari pe server: Realizariile mele sunt: Rank 5 in San Fierro Paramedic Department si rank 5 in Los Santos Police Department. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Inafara de SA:MP mai joc CS:GO. De ce vrei sa intri in clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan unit cu membrii care stiu sa respecte si sa se faca respectati prin comportamentul lor si vreau sa fac parte din aceasta familie mare deoarece aici am multi prieteni si imi place organizarea clanului. Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai fost in The Legends si .KING.. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimu clan al meu a fost .king. si am iesit deoarece erau foarte putini playeri si unii nu aveau un comportament ok. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Desigur ca da. Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?: Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Am foarte multi prieteni nu pot sa-i enumar dar sunt destui de multi. Care sunt planurile tale pe viitor?: As dorii sa iau lider la factiuna The Russian Mafia pentru ca este o factiune foarte frumoasa si este factiune mea de suflet. Informatii legate de viata reala: Prenume: Eduard. Varsta reala: Am frumoasa varsta de 18 ani. Nationalitate: Romania. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa care stie sa respecte si sa se faca respectat prin comportamentul meu si tot ceea ce fac, fac cu propria raspundere si imi asum tot. Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop si Rap. Ce hobby-uri ai?: Hobby-urile mele sunt footbalul si tenisul de camp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaMza. Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Radu Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costibrb Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Ideplineste toate conditiile ! Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexx Danila Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobuDaniel Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Radu Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts