LightKira Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 (edited) Nickname:FuryBond Level:10 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?:Intru pe KondZilla[] la war. Ore jucate:421. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/FuryBond Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/eTOM6 Cateva realizari pe server:Rank 5 San Fierro Paramedic Department. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:Doar SA:MP. De ce vrei sa intri in clan?:Doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan unit unde membrii se inteleg bine si se respecta unii pe altii. Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?:Am mai fost in BurN. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?:BurN. l-am parasit deoarece nu era activitate. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?:Da. Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?: Da , am citit. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:RaduMike. Care sunt planurile tale pe viitor?:Sa imi fac un FH complet. Informatii legate de viata reala: Prenume: Alexandru Varsta reala: 16 ani. Nationalitate:Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Alexandru si sunt un baiat simplu, caruia in viata de zi cu zi ii place sa faca cea ce face orice baiat de varsta lui.Merg la scoala , ies cu prietenii, imi fac prieteni noi.Imi place sportul , miscarea de orice fel. Ce gen de muzica asculti?:Nu ascult un gen special de muzica. Ce hobby-uri ai?:Fotbal. Edited October 23, 2017 by KondZilla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaMza. Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexx Danila Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 (edited) N-ai faction history decent si nici level30 sau 1.000 ore. Edited October 24, 2017 by Khandaq Royal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Radu Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts