Robee Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Robeert.[] Level: 32. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, nu joaca nimeni. Ore jucate: 1106. Poza cu invitatia: https://imgur.com/mycAlvC Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Robeert.[] Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/ICAvVbL Cateva realizari pe server/ forum: Realizarea mea este ca am reusit sa imi incep un Fation History decent. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP. De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan foarte renumit ,are membrii seriosi si bine alesi. Ai mai facut parte dintr-un clan?: Da am mai facut parte din [bOM] , [AIM] , sR. , gM. , [RV] si [iV]. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan a fost Shouters Rokets si am plecat din acesta deoarece era un clan tacut si nu puteam sa ma acomodez. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai fost. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Kevon, Tuppeu , BERNi , Mike , Prince.K , Helios, BlazKo, Darwin. Care sunt planurile tale pe viitor?: Sa imi continui Faction-ul History doar cu rank5 in urmatoarele factiuni. Informatii legate de viata reala: Prenume: Robert. Varsta reala: Am 16 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Robert , am varsta de 16 ani si sunt din Piatra-Neamt. Sunt un baiat simplu, imi place sa ma joc pe calculator in timpul liber, sa ma joc fotbal, sa ies in oras si sa ma distrez alaturi de prieteni.Ma comport frumos , am cei 7 ani de acasa, sunt prietenos si serios cand este vorba de seriozitate. Ce gen de muzica asculti? Ascult muzica usora si uneori manele. Ce pasiuni ai?: Masinile, jocurile pe calculator si fotbalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aware. Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Contra! Prea multe sanctiuni in ultimele 6 luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 FH si ore decente, dar ai sanctiuni recente in LP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorseHel Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Contra! Prea multe sanctiuni in ultimele 6 luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Sancțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RA]Biscuite Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Sancțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor54 Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Sancțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoro. Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Sancțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keepablind Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Contra! Prea multe sanctiuni in ultimele 6 luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts