Husky13 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 » Nickname: ANDREi.[] » Level: 20. » Ore jucate: 529 de ore jucate. » Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/SHolc » Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Andrei.[] » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/257zD » Cateva realizari pe server: Realizarile mele pe acest server sunt : Functiile obtinute, averea detinuta, prietenii realizati pe parcursul jocului. » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu mai ma joc altceva inafara de SA:MP. » De ce vrei sa intri in clan?: Doresc sa fac parte din clanul Saints Family deoarece este un clan foarte bun din toate punctele de vedere, cu membrii bine alesi de catre lider si de co-lider. Consider ca acest clan este cel mai remarcat de pe server datorita lui Translucid, ShaHmeN, RaZZvaN, Mario si toti ceilalti ce isi fac treaba ca la carte. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din foarte multe clanuri. Daca ar fi sa enumar cateva dintre ele ar fi: Saints Family, Royal, KGB, STH. , KiNgS. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?: Da, si nu sunt pe Blacklist. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Mario, Ellison, Morpheus, Lamba, bo0ghy, Liviu52, etc... » Care sunt planurile tale de viitor?: Planurile mele pe viitor sunt de a-mi intemeia un Faction History decent si sa leg prietenii. Informatii legate de viata reala: » Prenume: Andrei. » Varsta reala: 16 (saisprezece ani.) » Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Andrei, sunt din orasul Giurgiu, sunt o fire de om responsabila, cumsecade, provenit dintr-o familie de oameni destepti, cuminte, elegant, ajutator, imi place sa lucrez in echipa si sa ajut atunci cand am ocazia, iar in timpul liber pe care il petrec in weekend imi place sa ma intalnesc cu prietenii si sa purcedem la o partida de fotbal pe terenul special amenajat de la marginea orasului. Timpul ramas din zi in weekend mi-l petrec alaturi de prietena mea sau plimbandu-ma cu bicicleta. » Ce pasiuni ai?: Pasiunile mele sunt urmatoarele : - In primul rand sunt foarte pasionat de masini si ma atrag in ultimul hal. - Plimbarile in natura. - Petrecerile alaturi de prieteni / colegi. - Economisirea timpului liber prin practicarea fotbalului si a baschetului ocazional. - Plimbarile cu bicicleta. - Cititul. - Relaxarea in mici ceasuri ale zilei la PC jucand preferatul meu joc si anume : SA:MP, unde ma pot intalnii cu prietenii si ne putem relaxa. - Imi place sa gatesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Mai fă ore jucate și continuă cu FH-ul. P.S.: Pe viitor, să respecți modelul de aplicație, nu mai edita culoarea fontului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo0gHy Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 , desi nu ai cine stie ce ore ptr lvl tau, la lp ai cam busit putin (nu-i problema ca oricum expira), iti dau pro de incurajare. Continua cu FH-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luisel Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Mai fă ore jucate și continuă cu FH-ul. P.S.: Pe viitor, să respecți modelul de aplicație, nu mai edita culoarea fontului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EllisoN K20 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 , desi nu ai cine stie ce ore ptr lvl tau, la lp ai cam busit putin (nu-i problema ca oricum expira), iti dau pro de incurajare. Continua cu FH-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Mai fă ore jucate și continuă cu FH-ul. P.S.: Pe viitor, să respecți modelul de aplicație, nu mai edita culoarea fontului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREATiWE Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Din cauza culorii intense nu am putut citi aplicatia, data viitoare foloseste, te rog, culoarea obisnuita, de alb a textului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian. Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts