GeNeticK Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 » Nickname: GeNeticK. » Level: 15 » Ore jucate: 1043. » Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/X8aMQ » Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/GeNetick. » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/lMSHO » Cateva realizari pe server: Orele acumulate si zilele in factiune [363 days]. » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nimic. » De ce vrei sa intri in clan?: Deoarece mi se pare un clan OK cu membrii de treaba, iar unii dintre prietenii mei fac parte din acest clan. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut din Southers Rockets. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?: Da, am verificat. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Harif, Amphys si multi altii. » Care sunt planurile tale de viitor?: Probabil sa obtiun o functie importanta pe server. Informatii legate de viata reala: » Prenume: Gabriel. » Varsta reala: 16 ani. » Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Gabriel, sunt din Sebes, Judet Alba. Pentru a ma face cunoscut pot spune ca sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printre care si iesitul cu prietenii pe parcursul zilei sau seara in functie de orarul fiecaruia, joc fotball, ma plimb cu bicicleta, si particip la orice activitate care mi se propune si care mi se potriveste. Tot timpul am fost si sunt o persoana foarte deschisa si sar mereu in ajutorul celor care au nevoie, peste tot pe unde merg las loc de buna-ziua, in acest fel reusesc sa obtin respectul celor din jur. Sunt de parere ca respectul este pe primul loc in orice fel de comunitate, ca este cerc de prieteni, scoala, amici, pana si in mediul virtual asa cum este pe SA:MP trebue sa respectam comunitatea pentru o mai buna intelegere. » Ce pasiuni ai?: Una dintre marele mele pasiuni este sportul si sa fac enduro.
Marius Mx Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) 1. M-ai facut cont vandut, suferinta etc.2.Ai vazut repede ca intra majoritatea adminilor in clan si te-ai gandit tu repede sa vii aici. Edited October 30, 2017 by St.MariusBogdan
EllisoN K20 Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) - Scuze, nu prea avem nevoie de aia cu nasu pe sus ca vai cine sunt eu, imi pare rau. Aici suntem toti egali, nu facem diferenta. Apropo, am mai multe zile in mafii de cat ai tu in ore. :) Edited October 30, 2017 by Saint EllisoN
TylerDurden Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 1. M-ai facut cont vandut, suferinta etc.2.Ai vazut repede ca intra majoritatea adminilor in clan si te-ai gandit tu repede sa vii aici.
CREATiWE Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 1. M-ai facut cont vandut, suferinta etc.2.Ai vazut repede ca intra majoritatea adminilor in clan si te-ai gandit tu repede sa vii aici.
Outsider Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ai dormit in factiune oricum. Se puteau mult mai multe ore.
Recommended Posts