Ionut Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Informații din joc: Nick pe server: Ionut Level:15 Ore jucate:162 Vechime pe server:6 luni Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ionut De ce dorești să faci parte din acest clan?:Doresc sa intru in acest clan, pentru ca este cel mai bun clan de pe server, si pentru ca aici am multi prietenii. Poză cu invitația: https://imgur.com/a/QK66g Membrii pe care îi cunoști din clan: Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?:Nu am mai facut parte. Sancțiuni recente: https://imgur.com/a/O2StF Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?:KGB si STH Informatii din real-life: Cum te numești?:Serban Ionut. Ce vârstă ai?:Am 16 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ma joc fotbal cu prietenii. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Ma numesc Ionut, am 16 ani si sunt din Targoviste. Imi place sa joc fotbal in timpul liber cu prietenii mei, si sa ies in parc. Din ce oraș ești?:Sunt din Targoviste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Consider ca meriti o sansa, PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasizet.sR Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Ore putine Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaseLinoo Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Ai un FH cu rank 5, la sanctiuni esti curat. Sper sa remediezi problema cu orele jucate, ai cam putine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Dudau Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Ore putine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 (edited) FH inceput decent, dar ore putine. Iti dau o sansa pentru ca, cred ca o sa faci orele si continui treaba buna cu FH-ul tau. Edited October 30, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creative_official Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 PRO pentru r5 si pentru ca nu ai sancțiuni. De menționat ca ai fi putut la cerere sa mai lucrezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperfect Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Ai ore putine si aplicatia este slaba. Colegi, din nou aceeasi problema? Iar dam PRO fara sa ne uitam? Sunteti prosti sau va prefaceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiVilau Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Ai ore putine si aplicatia este slaba. Colegi, din nou aceeasi problema? Iar dam PRO fara sa ne uitam? Sunteti prosti sau va prefaceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Contra. FH mic level mic si nu ai ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FusYan Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Ai ore putine si aplicatia este slaba. Colegi, din nou aceeasi problema? Iar dam PRO fara sa ne uitam? Sunteti prosti sau va prefaceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 RESPINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts