ALERT.. Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Informații din joc: Nick pe server: [ExTaZzy]. Level: 19. Ore jucate: 318. Vechime pe server: Aproximativ 2 ani, nu pe contul asta. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/[ExTaZzy]/ De ce dorești să faci parte din acest clan?:Mi se pare un clan destul de distractiv si sunt sigur ca o sa ma intregrez bine. Poză cu invitația: https://imgur.com/a/rGbt4 Membrii pe care îi cunoști din clan: Karim Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am mai facut. Sancțiuni recente: Kick pentru /d cu toate ca duse [ExTaZz] si eu sunt [ExTaZzy] dar ce poti sa-i ceri lu' Sofian. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: STH, GH. ultimul. Informatii din real-life: Cum te numești?: Raul Ce vârstă ai?: 15 Ce îți place să faci în timpul liber?: Editare 3d, photoshop si programare. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt o persoana amuzanta, cu cei 7 ani de acasa, imi place sa fac ce-mi place, simplu. Din ce oraș ești?: Craiova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Putine ore pentru level-ul tau. FH de inceput. Aplicatie slaba. Revino cand iti mai construiesti FH-ul si orele. Edited October 31, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Putine ore pentru level-ul tau. FH de inceput. Aplicatie slaba. Revino cand iti mai construiesti FH-ul si orele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterBlue Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Pro, numai sa nu iesi cu rank mai mic 5 din factiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Edward Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Putine ore pentru level-ul tau. FH de inceput. Aplicatie slaba. Revino cand iti mai construiesti FH-ul si orele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowler Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Putine ore pentru level-ul tau. FH de inceput. Aplicatie slaba. Revino cand iti mai construiesti FH-ul si orele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperfect Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Ai ore putine, esti la inceput de FH, aplicatia este foarte slaba. "imi place sa fac ce-mi place", pe bune? Credeam ca-ti place sa faci ce nu-ti place daca nu scriai tu detaliul asta. Penibil. Edited October 31, 2017 by SadFace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappyy Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Ai ore putine, esti la inceput de FH, aplicatia este foarte slaba. "imi place sa fac ce-mi place", pe bune? Credeam ca-ti place sa faci ce nu-ti place daca nu scriai tu detaliul asta. Penibil. MA bucur ca ai fost refuzat <3 SuaKe daca iti amintesti de ceva Edited October 31, 2017 by Rappyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creative_official Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Ai ore putine, esti la inceput de FH, aplicatia este foarte slaba. "imi place sa fac ce-mi place", pe bune? Credeam ca-ti place sa faci ce nu-ti place daca nu scriai tu detaliul asta. Penibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Oan Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts