Magnat OfficiaL Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Nume: Ovidiu Varsta (reala): 17 ani. Sex (M/F): M Tara de provenienta: Romaina. Orasul in care locuiesti:Rm.Valcea. Care sunt hobby-urile tale?:Hobby-urile mele sunt: fotbalul si masinile. Ce muzica preferi sa asculti?:Ascult orice gen de muzica. Esti la scoala/liceu?:LIceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte:Un baiat inteligent,glumet si cu ce 7 ani de acasa. Nickname: R0sc4tuL.[] Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Ovidiu,am varsta de 17 ani. Imi place foarte mult bautura si distractia. Si prefer sa-mi petrec timpul liber alaturi de prieteni la un fotbal sau la o bere. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/R0sc4tuL.[] Sanctiuni recente (poza): https://imgur.com/a/Ex5N2 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Vreau sa intru in acest clar deoarece este unul foarte cunoscut pe server.. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Am mai facut parte din clanul KGB. De ce ai iesit din ultimul clan?: Am fost afara de catre un co-lider.Motivul nu il stiu. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu cunosc nici un membru din acest clan. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Din pacate nu cunosc nici un membru din acest clan. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da sunt constient de aceste lucruri. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Nu m-am uitat peste alte topicuri nu imi place sa copiez de la alti. Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?:Nuam mai fost in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 N-oi avea tu orele necesare, insa ai 130 de zile in mafie si n-ai sanctiuni, eu zic ca meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexus.007 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 N-oi avea tu orele necesare, insa ai 130 de zile in mafie si n-ai sanctiuni, eu zic ca meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix.Si Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Iti dau pro, dar cu conditia de a mai face ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedoBear Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 N-oi avea tu orele necesare, insa ai 130 de zile in mafie si n-ai sanctiuni, eu zic ca meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 N-oi avea tu orele necesare, insa ai 130 de zile in mafie si n-ai sanctiuni, eu zic ca meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian inca Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Iti dau si eu o sansa, insa e nevoie sa mai faci niste ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix.Si Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Contacteaza un rank 6-7 pentu a primi cinvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts