Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie R0sc4tuL.[] - Reborn of Angels

Magnat OfficiaL
 Share

Recommended Posts

Nume: Ovidiu
 Varsta (reala): 17 ani.

Sex (M/F): M
 Tara de provenienta: Romaina.
 Orasul in care locuiesti:Rm.Valcea.

Care sunt hobby-urile tale?:Hobby-urile mele sunt: fotbalul si masinile.

Ce muzica preferi sa asculti?:Ascult orice gen de muzica.

Esti la scoala/liceu?:LIceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte:Un baiat inteligent,glumet si cu ce 7 ani de acasa.

Nickname: R0sc4tuL.[]

Descrie-te in minim 20 de cuvinte:

Ma numesc Ovidiu,am varsta de 17 ani. Imi place foarte mult bautura si distractia. Si prefer sa-mi petrec timpul liber alaturi de prieteni la un fotbal sau la o bere.

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/R0sc4tuL.[]
 Sanctiuni recente (poza): https://imgur.com/a/Ex5N2
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Vreau sa intru in acest clar deoarece este unul foarte cunoscut pe server..

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Am mai facut parte din clanul KGB.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Am fost afara de catre un co-lider.Motivul nu il stiu.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu cunosc nici un membru din acest clan.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Din pacate nu cunosc nici un membru din acest clan.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da sunt constient de aceste lucruri.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Nu m-am uitat peste alte topicuri nu imi place sa copiez de la alti.

Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?:Nuam mai fost in acest clan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.