Rizzy Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Informații din joc: Nick pe server: Rizzy Level: 20 Ore jucate: 200. Vechime pe server: un an si jumate. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Rizzy De ce dorești să faci parte din acest clan?: Pentru ca este un clan dorit ce dispune de un staff capabil si membrii activi. Poză cu invitația: https://imgur.com/a/VMlbe Membrii pe care îi cunoști din clan: Din pacate ma inteleg doar cu Shades. OTRAVA si DGC. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte in acest clan niciodata, sper sa reusesc sa intru. Nu vreau sa ratez aceasta ocazie. Sancțiuni recente: https://imgur.com/a/DmM0e Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Am mai fost in .STH, 5th, [RV] si [lV]. Informatii din real-life: Cum te numești?: Alexandru-George. Ce vârstă ai?: 16. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies afara cu prieteni prin oras cu BMX-ul, informatica si teme. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Imi place sa socializez cu oamenii din jurul meu, pe cei care ii cunosc, ascult Hip-Hop, deobicei sunt singuratic, inchis in casa la PC unde pot sa am ocupatie. Din ce oraș ești?: Podu Ilioaiei judetul Iasi. Edited October 31, 2017 by Rizzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGC Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Pro. Consider ca merita o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 CONTRA, si anume: 1. Nu ai rank 5 in FH 2. Ore putine 3. Aplicatie slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterBlue Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 CONTRA, si anume: 1. Nu ai rank 5 in FH 2. Ore putine 3. Aplicatie slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Aplicatia nu e a una buna si FH-ul/ orele. Apreciez ca esti intr-o factiune si continui munca. Consider ca iti vei face un FH decent si ore decente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Edward Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Aplicatia nu e a una buna si FH-ul/ orele. Apreciez ca esti intr-o factiune si continui munca. Consider ca iti vei face un FH decent si ore decente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Oan Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toffe Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Contra, FH-ul tau lasa de dorit. Aplicatia cam slabuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowler Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 CONTRA, si anume: 1. Nu ai rank 5 in FH 2. Ore putine 3. Aplicatie slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperfect Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 CONTRA, si anume: 1. Nu ai rank 5 in FH 2. Ore putine 3. Aplicatie slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzy Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 CONTRA, si anume: 1. Nu ai rank 5 in FH 2. Ore putine 3. Aplicatie slaba E a 4-a oara cand incerc. Daca nu ma primiti, macar stiu ca am incercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creative_official Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 CONTRA, si anume: 1. Nu ai rank 5 in FH 2. Ore putine 3. Aplicatie slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
FusYan Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 CONTRA, si anume: 1. Nu ai rank 5 in FH 2. Ore putine 3. Aplicatie slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Oan Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts