Mariansml Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Informatii legate de SA:MP: » Nickname: somleamarian » Level: 35. » Ore jucate: 1392. » Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/TZK3k » Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/SomleaMarian » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/Lva8K » Cateva realizari pe server: Am fost lider in clanul KiNgS., averea pe care o detin si Fh-ul pe care il am. » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu joc alte jocuri. » De ce vrei sa intri in clan?: Deoarece este un clan cu membrii seriosi cu simtul umorului. Este un clan de top, care dupa parerea mea este cel mai tare clan de pe server. Membrii se ajuta intre ei si poti invata ceva bun de la ei. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din clanul .sR, KiNgS., .Si, [iV]. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?: Da. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: MaDaRa, bo0gHy, Luisel, Smile[], toniko19, Amphys si MariusBogdan. » Care sunt planurile tale de viitor?: Sa am un FH doar de Rank 5. Informatii legate de viata reala: » Prenume: Marian. » Varsta reala: 17 ani. » Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat calm si serios. Am cei 7 ani de acasa si stiu cum sa ma comport intr-o societate. Hobby-ul meu este fotbalul. Imi place sa cunosc lume noua si sa imi fac prieteni noi. De fiecare data cand pot ajuta pe cineva cu ceva, nu ratez aceasta ocazie. Stiu cand sa glumesc si pana unde sa glumesc, chiar daca uneori "sar calul" cu glumele pe care le fac. » Ce pasiuni ai?: Pasiunea mea este pescuitul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo0gHy Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Fh frumos, ore suficiente, baiat de treaba, continua tot asa cu fh-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EllisoN K20 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Fh frumos, ore suficiente, baiat de treaba, continua tot asa cu fh-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Mx Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Fh frumos, ore suficiente, baiat de treaba, continua tot asa cu fh-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Fh frumos, ore suficiente, baiat de treaba, continua tot asa cu fh-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LebroN47 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Fh frumos, ore suficiente, baiat de treaba, continua tot asa cu fh-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristocea Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Meriti o sansa! Imi place FH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Benis Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Fh frumos, ore suficiente, baiat de treaba, continua tot asa cu fh-ul. Desi nu-mi place ca am fost a doua varianta, dupa TL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Fh frumos, ore suficiente, baiat de treaba, continua tot asa cu fh-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoLiTzA Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Meriti o sansa! Imi place FH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian. Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts