Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Royal Bugged - SadFace - Rank 5 Taxi LS, Rank 5 LSPD

Imperfect
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: SadFace

Level: 50

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: A jucat cineva pe contul meu vara trecuta, deoarece am fost plecat si nu am avut timp sa-mi fac raportul. Acum contul este numai in posesia mea.

Ore jucate: 1853

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/SadFace

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/K7NIU

Cateva realizari pe server: Consider ca m-am remarcat pe server prin prieteniile legate de-a lungul timpului, prin Faction History-ul meu, dar si prin respectul pe care l-am primit si l-am oferit.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Mai joc GTA V, GTA IV, Mafia III si FIFA 18.

De ce vrei sa intri in clan?:  Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece consider ca este diferit fata de celelalte clanuri din multe puncte de vedere. Primul ar fi ca este un clan serios, de lunga durata, cu membri care se respecta, se ajuta intre ei si nu incalca regulamentul server-ului. Acest clan se difera de celelate clanuri prin prisma faptului ca este un clan cautat si nu oricine poate sa intre in acest clan. In afara de asta, clanul ma atrage pentru ca este unul de top si ar trebui sa merite tot ce este mai bun.

Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai fost. Am fost in clanul .sR in clanul [YR].

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan din carte am facut parte a fost clanul Southers Rocket (.sR) si am iesit din cauza ca pe nimeni nu interesa regulamentul clanului. Erau aplicatii cu motive penibile care erau acceptate.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Da, am verificat. Nu sunt.

Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?:  Da, am citit.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Walter, Offsides, RoboGGaby.

Care sunt planurile tale pe viitor?: Depinde  despre ce este vorba.. Daca este vorba de joc, intentionez sa imi repar FH-ul pe care l-am stricat din motive banale, sa ajung lider la o factiune si, eventual, o functie. Daca este vorba de viata reala, sa termin liceul, sa iau bacul, sa termin o facultate, iar mai apoi sa ma angajez.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Robert

Varsta reala: 17 ani

Nationalitate: Roman

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Robert, am varsta frumoasa de 17 ani si sunt din Ramnicu Valcea. Sunt o fire calma, sunt prietenos de fel, am cei 7 ani de acasa, am simtul umorului si sunt capabil sa fac la randul meu glume de bun gust, imi place sa imi fac prieteni noi, imi plac provocarile noi si in acelasi timp sa ma distrez alaturi de prietenii mei. In afara de asta, ma consider o persoana descurcareata, pot sa inteleg majoritatea lucrurilor fara a fi nevoie sa mi se mai explice a doua oara. In timpul liber imi petrec o marte parte din el pe SAMP, dar si iesind in oras alaturi de prietenii mei sau vizitand anumite rude pe care nu le-am mai vazut de ceva timp. Sunt capabil sa-mi recunosc greselile, nu imi plac minciunile si nici persoanele care mint pentru a-si ascunde anumite fapte pe care le-au savarsit. De asemenea, imi place sa lucrez in echipa. Nu ma laud cu realizarile mele, nu imi plac persoanele care se lauda cu ce au reusit sa realizeze, este strict treaba lor ce au si cum au facut asta. Urasc favorizarile, respect maxim persoanele care au ajuns unde si-au propus pe spatele lor, nu pe relatiile altora! Imi place sa fac ceea ce imi propun, chiar daca asta nu se intampla mereu datorita factorilor externi.

Ce gen de muzica asculti?: Rap, trap, rock.

Ce hobby-uri ai?: Gaming-ul si sportul.

Edited by SadFace

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.