SeiNt. Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:SeiNt.[] Level:29 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: Nu. Ore jucate:453 Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/SeiNT.[] Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://imgur.com/a/ew9Gs Cateva realizari pe server: Rank 5 in The Rifa. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:CS:GO De ce vrei sa intri in clan?:Pentru ca este un clan frumos, cu niste membrii de treaba si este un clan respectat pe server. Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?:Da, am mai fost in .STH Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?:Ultimul clan din care am facut parte a fost .STH si am fost dat afara din cauza inactivitati, dar acum m-am reapucat calumea. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?:Da, nu sunt. Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?:Da Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:MESTER, cirano[]., asy[], NosZ, Walter. Care sunt planurile tale pe viitor?:Sa iau helper. Informatii legate de viata reala: Prenume:Mehdi Varsta reala:18 ani. Nationalitate:Morocco Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc MehDi, sunt o persoana prietenoasa, de treaba si amuzanta. Imi place sa cunosc persoane cu are ai ce discuta si au respect si bunul simt. Ce gen de muzica asculti?:Hip-Hop, Rap. Ce hobby-uri ai?: Fotbalul. Edited November 4, 2017 by SeiNt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shawy1 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 1) Nu ai aratat tot LP-ul ( mai puteai sa dai scroll ). 2) Ai Ban / Warn in LP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorphineFTW Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 1) Nu ai aratat tot LP-ul ( mai puteai sa dai scroll ). 2) Ai Ban / Warn in LP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shawy1 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Poate data viitoare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts