Talow Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Informatii legate de SA:MP: » Nickname: Khronos » Level:16 » Ore jucate:177 » Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/THVJZ » Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Khronos » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):- » Cateva realizari pe server:Nu pot spune ca am avut mari realizari pe server,dar una dintre ele este rank 3 SI. » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:Dead by Daylight. » De ce vrei sa intri in clan?:Deoarece imi doresc sa pot sa imi fac mai multi prieteni pe SA:MP,sa primesc si sa dau la randul meu sfaturi. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?:Nu am mai facut parte dintr-un clan. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?:Nu sunt pe Blacklistu-ul clanului. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi:Inafara de Mario nu mai este nimeni. » Care sunt planurile tale de viitor?:Imi doresc sa ajung un lider bun si sa fiu respectat cum ii respect si eu pe altii. Informatii legate de viata reala: » Prenume:Damian » Varsta reala:Am 17 ani. » Descrie-te in minim 20 cuvinte:Sunt din Bucuresti.Sunt o persoana cinstita asta insemnand ca nu suport minciuna si neindreptatirea.Imi place sa accept provocari noi si sunt determinat sa fac tot ce imi propun.De asemenea, sunt o persoana foarte sociabila si ma integrez usor in orice tip de grup, imi place foarte mult sa cunosc oameni noi si sa ajut pe oricine indiferent de situatie.Pentru mine, multumirea primita de la cei ajutati este un moment foarte placut si este cea mai mare rasplata. » Ce pasiuni ai?:Pasinile mele sunt masinile si jocurile pe calculator.
Seraphim Benis Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Contra, nici măcar un rank 5 din 3 facțiuni, nu ai mai fost intr-o facțiune de 2 ani, si doar 100 de ore jucate.
keepablind Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 In primul rand ai o aplicatie foarte scurta. In al doilea rand la Sanctiunile nu ni le-ai aratat. In al treilea rand nu ai nici macar un rank 5. CONTRA!
FrenKK Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 In primul rand ai o aplicatie foarte scurta. In al doilea rand la Sanctiunile nu ni le-ai aratat. In al treilea rand nu ai nici macar un rank 5. CONTRA!
Recommended Posts