Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - Mozak - Rank 5 SI, Rank 4 LVPD, Rank 5 News Reporters.


Mozak
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:


Nickname: Mozak


Level: 38.


Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Nu, nu mai joaca nimeni de pe IP-ul meu.


Ore jucate: Am 1425 de ore jucate.


Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/EmafP


Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mozak


Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/nPF6Q


Cateva realizari pe server/ forum: Ca realizari pot spune ca am obtinut functia de tester in News Reporters, dar si legatura de prietenie cu membrii acestei comunitati.


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: In afara de SA:MP mai joc Brawlhalla, dar cateodata mai joc si CS:GO.


De ce vrei sa intri in clan: Mi-as dori sa intru in clanul The Legends deoarece este un clan cu un inpact foarte mare pe acest server si conducerea lui este capabila si competenta, ceea ce imi inspira incredere din partea lor.


Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din AIM, Legend Family si altele, dar nu mi le mai amintesc.


Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul meu clan a fost Legend Family si l-am parasit deoarece avea un lider care nu-si dadea interesul fata de acesta.


Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din clanul The Legends.


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?  Da, am verificat si nu sunt pe Blacklist-ul acestui clan.


Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu pot spune ca am tangente cu vreun membru pana in momentul actual, dar mi-as dori sa ma imprietenesc cu acestia.


Care sunt planurile tale pe viitor? Ca planuri de viitor mi-as dori sa fac parte din echipa helperilor si sa intru in factiunea Hitman Agency.


 


Informatii legate de viata reala:


Prenume: Gabriel.


Varsta reala: Am varsta de 15 ani.


Nationalitate: Roman.


Descrie-te in minim 15 cuvinte: Din punctul meu de vedere, pot spune ca sunt o persoana 'matura' in gandire si cu bunul simt. Imi place sa ajut si sa las o impresie buna oriunde merg. Am cu simtul umorului, dar niciodata nu dau impresia ca imi lipsesc cei 7 ani de acasa. Cam atat pot spune despre mine, mai multe idei puteti deduce voi din comportamentul meu.


Ce gen de muzica asculti? Ascult aproape orice gen de muzica, dar sa sune bine.


Ce pasiuni ai? Imi place sa joc fotbal si sa mesteresc prin calculatoare si tot ce tine de domeniul electronicii, iar in timpul meu liber, cand este nevoie, repar calculatoarele prietenilor mei.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.