Jump to content

[SampFuncs] Chat Autocomplete ++


Kristyan
 Share

Recommended Posts

Salut dragi repoteri, am aici un mod ce poate fi utilizat ca tasta "TAB" din Minecraft, pentru a face autocomplete la comenzi/nick-uri. Si deci aici este un script SampFuncs care are aceste posibilitati. Eu cred ca asta va fi un mod bun pentru cei din News Reporter. La fel cum am mentionat si sus, mod-ul poate completa automat comenzile din joc / CLEO / SampFuncs / alte mod-uri.


Deci sa va explic, cum si ce trebuie de facut ca sa functioneze:

Pai, dupa logica ar trebui sa tastezi doar primele litere din nick (impreuna cu clan tag pentru nickname, iar la comenzi "/te" > TAB = "/text") si apoi apasand tasta "TAB" o sa-ti completeze automat nickname-ul al jucatorului online/comanda. (puteti pune si doua sau mai multe nickname-uri cu TAB). Mai departe va voi explica succint cum sa utilizati fisierul .ini , că este de mare folos. Pentru mod-urile CLEO/SampFuncs in care e nevoie pentru comenzi de a fi activat nu e nevoie sa va bagati in fisierul .ini, ele sunt deja inregistrate automat in consola de la SampFuncs.
FISIER .INI TUTORIAL OBLIGATORIUcomplete_key - este tasta ce activeaza autocomplete (Default: TAB)
alt_key - este folosita pentru a sterge din nickname simbolul " _ " , de ex: Georgica_Spataru > la folosirea tastei TAB va fi
Georgica Spataru (Default: Alt)
rev_key - se foloseste pentru a da inapoi daca ai scapat un nickname/comanda.Pentru a-l activa apasam tasta Shift + TAB (Default: Shift)


Pentru a schimba tasta pentru aceste comenzi e nevoie sa schimbati doar valorile " complete_key= VK_TAB " (ce este cu rosu) aici este o lista cu virtual key codes de la Microsoft >click<

Sub sectiunea [all] vor fi comenzile ce vor putea fi completate automat pentru orice server, puteti creea si alta sectiune cu comenzile pentru server-ul in care jucati individual, aveti nevoie sa scrieti intre aceste doua paranteze primul cuvant din hostname "server.samp.ro" , cum ar fi [server], iar sub el o sa tastati comenzile necesare pentru acest server.


[all]
fpslimit
headmove
pagesize

[server]
spec
call
sms
reply
accept taxiDupa ce ati modificat ceva in fisierul .ini si sunteti in joc nu e nevoie sa dati relog, doar folositi comanda [/acreload] si modificarile vor fi salvate.INSTALING

Mutati fisierele in folder-ul cu numele "SAMPFUNCS" unde aveti GTA-ul.(!) MOD REQUIREMENTS (!)


STRICT SampFuncs 5.3.3 : http://www32.zippyshare.com/v/7AuLk0w0/file.html


CLEO 4.1 / CLEO 4.3
Pentru orice problema aparuta va puteti adresa catre mine, e nevoie doar sa dati reply aici sau prin PM.


DOWNLOAD


dropbox


zippyshare


Nu sunt eu autorul mod-ului.+1white-down-pointing-backhand-index_1f447

Edited by BlazKo
  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.