Jump to content

Cerere Southers Rocket - SkyDeath [ACCEPTAT]


BlueShock
 Share

Recommended Posts

  • Nick pe server: SkyDeath

Level: 41

Ore jucate: 1656

Vechime pe server: Aproape 4 ani . 

Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SkyDeath

De ce dorești să faci parte din acest clan?: Deoarece aici m-am aflat inca de la inceput si am reusit sa leg prietenii puternice . 

Poză cu invitația: https://imgur.com/a/nFQQd

Membrii pe care îi cunoști din clan: Johny , TwiNN si toti ceilalti membrii cu vechime , alaturi de cei actuali . 

Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Da am mai facut parte din acest clan . Am iesit din acesta deoarece am vrut sa incerc si alte experiente noi pentru a cunoaste si alti membrii .  Acum sunt pregatit sa raman pentru o perioada mai lunga de timp . 

Sancțiuni recente: Nu am fost sanctionat recent .

Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Am mai fost in clanul Independent League. cu tag-ul .iL si in clanul Stay High cu tag-ul STH .

Informatii din real-life:

 

  • Cum te numești?: Ma numesc Teodor .

Ce vârstă ai?: Am 16 ani .

Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber prefer sa ma joc SA:MP alaturi de prietenii mei, s-au sa ies la un suc in oras impreuna cu acestia .

Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt o fire timida si-mi ia ceva vreme pana pot baga in seama o persoana. Sunt un baiat cu capul pe umeri si tocmai de aceea imi place sa-mi rezolv problemele singur de fiecare data cu propriile mele forte. Imi place ca intotdeauna sa-mi fac noi prieteni. Pun suflet mereu in ceea ce fac si tocmai de aceea nu-mi place sa fiu luat in ras de unele persoane.

Din ce oraș ești?: Din orasul Campulung - Muscel .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.