Jump to content

Fifty Cents - Regulament & Informatii


Cristian Echilevici
 Share

Recommended Posts

 • Ne rezervam dreptul de a ne alege membrii.
 • Pentru a intra în clanul Fifty Cents trebuie să aveţi un trecut cât se poate de curat, cei cu warn-uri multe sau ban-uri trecute sunt automat respinşi.
 • Nu ne cautati in joc sau pe forum pentru a ne intreba ''de ce nu am fost acceptat''.
 • Nu insultati alti jucatori in aplicatii / nu aplicati pentru ca nu aveti ce face.
 • Toti playerii trebuie sa faca o aplicatie pe forum, iar in unele cazuri unii playeri vor primi [/cinvite] direct.
 • Nu stresati Subliderii in legatura cu [/cinvite] sau invitatie.

 

 

 

 

 

 

> Metode de intrare in clan & detalii

Pentru a intra in clan aveti nevoie de o aplicatie pe forumul clanului, inainte de toate aveti nevoie de o invitatie acordata din partea unui responsabil.

Aplicatiile pentru clan se pot face doar atunci cand sunt deschise. Aplicatiile facute in timp ce ele sunt inchise duce la respingerea aplicatiei / respingerea voastra.

Pentru ca aplicatia unui player sa fie acceptata aveti nevoie de minim 10 pro-uri acordate din partea membrilor. Acumularea a 2 contra sau acumularea a 3 neutre din partea membrilor clanului duce la respingerea aplicatiei.

Pentru a va alatura clanului aveti nevoie de un trecut cat mai frumos pe server, cat mai putine sanctiuni, un faction history ~ ok, fara minciuni in aplicatie, o invitatie din partea unui responsabil.

 

> Comportamentul membrilor

Pentru ca suntem un clan mare si respectat trebuie sa aratam ca meritam sa fim respectati. Membrii clanului sunt obligati sa aiba un comportament adecvat cu fiecare player, indiferent ca acesta are level 1 sau 100, fiecare player in ochii membrilor este egal, excluzandu-se playerii ce batjocoresc clanul, membrii etc.

Orice comportament inadecvat din partea membrilor cum ar fi: spam in exces pe chatul clanului, jignirea / batjocorirea altor playeri indiferent ca fac parte sau nu din clan, limbaj vulgar pe chatul clanului etc. duce la scoaterea voastra din clan.

Membrii clanului ce sunt sanctionati timp in care fac parte din clan (warn, jail, ban, mute (limbaj) chiar si kick pentru unele motive deranjante) risca sa fie scosi din clan.

 

> Inactivitate

Membrii ce sunt inactivi risca sa fie scosi din clan. Daca o sa fiti inactivi pe o perioada de timp puteti posta in topicul de cereri de inactivitate al clanului pentru a nu fii scosi din clan.

Activitatea membrilor nu consta doar in activitatea voastra pe chatul factiunii sau doar ca purtati tagul la nume. Activitatea consta si in cat de mult timp acordati sub-forumului clanului, mai ales membrii ce detin drept de vot.

Membrii ce au sub 2 ore jucate in 7 zile vor fi scosi din clan.

 

> Aplicatii & detalii pentru membrii ce voteaza/acorda invitatii

Chiar si membrii care au acordat unui player invitatie pentru a face o aplicatie pot vota.

Cei ce pot acorda invitatii, sunt cei alesi de noi, lista o aveti mai jos.

Pentru a vota in aplicatiile facute la clan aveti nevoie de minim rank 2, membrii ce nu au minim rank 2 nu au voie sa voteze, veti fi atentionati de fiecare data si o sa vi se stearga postarea din aplicatie.

Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (contra & neutru) sa aduca un argument minim.

Membrii sunt nevoiti sa posteze in fiecare aplicatie. Membrii ce nu acorda timp voturilor in aplicatii risca sa isi piarda rankul in orice moment. Activitatea in clan consta si in sectiunea de pe sub-forumul clanului, nu numai pe chatul clanului sau doar prezenta tagului purtat langa nume.

 

Modelul invitatiei:

Salut, X, te invit in clanul Fifty Cents, poti face o aplicatie pe forum. Multa bafta!

 

> Rank

Rankul in clan se acorda la anumite zile si anume:

Rank 1 - se primeste automat la intrarea in clan

Rank 2 - se primeste la 7 de zile in clan

Rank 3 - se primeste la 14 de zile in clan

Rank 4 - se primeste la 24 de zile in clan

Rank 5 - se primeste la 35 de zile in clan si doar de catre liderul clanului

(!)Pentru un clan warn primit se anuleaza rank up cu 15 zile.

Indiferent de rankul avut, fiecare membru trebuie sa respecte regulamentul. Indiferent de zilele in clan sau de rankul detinut, membrii sunt sanctionati la fel.

Rankul este dat mai mereu la zilele necesare in clan, rar, de zile importante ale clanului (precum ziua clanului, ziua unui co-lider sau ziua liderului) se acorda rankuri drept premii ale unor eventuri tinute in cadrul clanului.

Daca aveti zilele necesare pentru rank puteti contacta un co-lider sau liderul pentru a va acorda rankul asta in cazul in care nu l-ati primit deja.

 

> Slack

În momentul actual, Fifty Cents foloseste aplicatia Slack.

De ce Slack si nu WhatsApp?: Multi dintre membrii nu sunt dispusi sa-si dea numerele de telefon pentru a intra în grupul de WhatsApp al clanului, asa ca prin intermediul Slack este nevoie doar de o adresa de email.

Toti membrii ar trebui sa participe pe Slack, nu va impunem sa vorbiti mereu pe Slack, dar macar sa fiti acolo pentru a va tine la curent cu diferite lucruri. Slack este folosit doar pentru discutii generale / off topic si unele discutii/dezbateri despre clan.

 

> Tagul clanului

Fiecare membru este obligat sa poarte tagul. Nepurtarea tagului duce la scoaterea voastra din clan.

Liderul / co-liderii sau adminii pot purta tag-ul cand doresc.

 

> Panel

Fiecare membru, indiferent de functie, trebuie sa-si puna la profil link catre panel bugged si skin-ul pe care-l are pe server.

 

> Lista responsabilior ce pot acorda invitatii: 

 

 • Mephisto[]
 • TheWizko
 • .SunDe
 • BOSS.Mario

(!)Daca se va schimba / adauga ceva nou la regulament sau in alte topicuri, se va anunta in acest topic.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.