Jump to content

Cerere - Seraphim Familly - RazvanCT /// RESPINS


MLhai.
 Share

Recommended Posts

Nickname: RazvanCT

Nume: Razvan
Varsta: 18 ani.

Screenshot cu invitatia primita:  https://imgur.com/a/FakUX
Link de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/RazvanCT

Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/ozes9 (tin sa mentionez faptul ca, o singura data am intrat cu cod pe joc si m-am dus la paint, in perioada aceea ma lasasem+
Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt un baiat foarte intelegator, imi place sa vorbesc deschis cu toti oamenii, nu sunt o persoana nervoasa, am destula rebdare, imi place sa-mi fac prieteni noi, am simtul umorului foarte dezvolat, merge  pe premiza "respecta si vei fii respectat" . Nu-mi place sa ma cert cu lumea, mai bine las de la mine decat sa fac un scandal enorm, daca voi fi acceptat o sa ne cunoastem mai bine.
De ce vrei să intri in clan?: Deoarce este un clan frumos, un clan in care toti membrii sunt ca intr-o familie, de aici si numele de "Seraphim Familly", vreau sa-mi fac prieteni noi, sa comunic cu cei din clan.

Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Am facut parte din clanul [RA], am iesit doarece nu-mi placea atmosfera de pe /c.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, recunosc ca am luat un ban acum cateva luni pentru motiv "Cheats" , s-a intamplat o singura data, nu se va mai repeta, a fost o prostie de a mea sa intru cu cod pe joc. Imi recunosc greseala, poate ca si din acest motiv voi primi voturi de "Contra".

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu, nu am.

Cu cine te întelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu Alma007, imi este ca o sora mai mica. 

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, desigur.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da, sunt de acord.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat, si nu sunt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.