Jump to content

[Acceptat] Aplicatie Saint Family - SUMiZ - Rank 5 Taxi LV, Rank 5 Paramedic SF și actuala


Tedduard
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:


 


» Nickname: SUMiZ


» Level: 30


» Ore jucate: 916 ore jucate


» Poza cu invitatia: https://i.imgur.com/0qcKEsM.png


» Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/SUMiZ


» Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://i.imgur.com/tZbfGwA.png


» Cateva realizari pe server: Păi averea pe care o dețin, orele și FH-ul sunt singurele mele realizări, sper ca pe viitor să am și altele mult mai bune ca acestea.


» Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: CS:GO, Lol, Metin, ETS și Paladins.


» De ce vrei sa intri in clan?: Păi motivul este simplu, pe lângă că este un clan respectat și populat în care ai cu cine vorbii și cu cine te distra, mereu mi-a plăcut clanul acesta, dar am zis să acumulez suficiente realizări și ore pentru a aplica, iar acum, consider că am acumulat acele competențe.


» Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Am făcut parte din alte două clanuri, ”Royal” și din ”Saint Origins”


» Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?: Da, nu mă aflu pe blacklist.


» Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Nu am tangențe cu nici unul din membrii clanului, sper ca pe viitor să creez legături de prietenie cu ei și să ne înțelegem de minune.


» Care sunt planurile tale de viitor?: Probabil o funcție mai importantă și avere mai mare, pe lângă mai multe ore jucate și FH mai bun.


 


 


Informatii legate de viata reala:


 


» Prenume: Eduard (Edi)


» Varsta reala: Am 15 ani.


» Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un om obișnuit, țin foarte mult la respect și la bunul simț, am cei șapte ani de acasă și sunt foarte atent la detaliile mărunte, care după mine, sunt cele mai importante. Am grijă la limbajul pe care îl folosesc și la persoanele cu care îmi petrec timpul pe acest joc.


» Ce pasiuni ai?: Păi cea mai mare pasiune a mea este design-ul (photoshop) și fotbalul, dar la fotbal am luat o mică pauză pentru că m-am cam accidentat.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.