Jump to content

Aplicatie Wolf


Giani Ovidiu

Recommended Posts

● Nickname actual:xZeuS[]


● Nickname-uri anterioare:xZeuS[]


● Poză cu sanctiunile primite (LP):https://imgur.com/a/5xSmN

● Poză cu invitația de la un membru din clan:https://imgur.com/a/dRD6M

● Cum te numești?:Ma numesc Giani Ovidiu

● Ce varstă ai?:Am varsta de 16 ani.

● Din ce oras ești?:Braila.

● Descrie-te în minim 20 cuvinte:Buna eu sunt Giani Ovidiu si sunt o persoana de incredere care nu te jigneste din contra eu admir pe toara lumea pentru tot ce fac, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa stiu sa respect si sa ma port matur cand este cazul.

● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece:Este  un clan cu mult potential in care membri acestuia nu se jignesc ei chear se ajuta la nevoie, cand unul are nevoe de ceva sau pune o intrebare pe /c cineva i raspunde cu mare bucurie nu face ca in alte clanuri cineva zice pe /c si nimeni nu i raspunde .

● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?:xZeuS[] was uninvited by ReeKooL94 from faction San Fierro Paramedic Department (rank 5) after 49 days, without FP. Reason: Demisie.

● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?:xZeuS[] was uninvited by _PuncT_ from faction Las Venturas Police Department (rank 2) after 14 days, without FP. Reason: Demis la cerere.

● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?:Nu eu stiu toti pleyeri din acest clan si ei sunt niste oameni cu suflet mare si te ajuta la nevoie.

● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?:Da, am mai facut parte din multe clanuri.

Aceste clanuri  sunt [R] am esit deoarece zoko a facut ilegare si am mai fost in mai multe clanuri mici care te dadeau afara degeaba.

● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?:

● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?:Da.

● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi:xZeuS[],xGyany[] si xIonut[] .

● Folosesti Discord?:Da.

      aFgI65f.png?1           itJEbc2.png?1

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.