Giani Ovidiu Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 ● Nickname actual:xZeuS[] ● Nickname-uri anterioare:xZeuS[] ● Link userpanel (WHITE):http://whitepanel.bugged.ro/profile/xZeuS[] ● Poză cu sanctiunile primite (LP):https://imgur.com/a/5xSmN ● Poză cu invitația de la un membru din clan:https://imgur.com/a/dRD6M ● Cum te numești?:Ma numesc Giani Ovidiu ● Ce varstă ai?:Am varsta de 16 ani. ● Din ce oras ești?:Braila. ● Descrie-te în minim 20 cuvinte:Buna eu sunt Giani Ovidiu si sunt o persoana de incredere care nu te jigneste din contra eu admir pe toara lumea pentru tot ce fac, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa stiu sa respect si sa ma port matur cand este cazul. ● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece:Este un clan cu mult potential in care membri acestuia nu se jignesc ei chear se ajuta la nevoie, cand unul are nevoe de ceva sau pune o intrebare pe /c cineva i raspunde cu mare bucurie nu face ca in alte clanuri cineva zice pe /c si nimeni nu i raspunde . ● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?:xZeuS[] was uninvited by ReeKooL94 from faction San Fierro Paramedic Department (rank 5) after 49 days, without FP. Reason: Demisie. ● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?:xZeuS[] was uninvited by _PuncT_ from faction Las Venturas Police Department (rank 2) after 14 days, without FP. Reason: Demis la cerere. ● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?:Nu eu stiu toti pleyeri din acest clan si ei sunt niste oameni cu suflet mare si te ajuta la nevoie. ● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?:Da, am mai facut parte din multe clanuri. Aceste clanuri sunt [R] am esit deoarece zoko a facut ilegare si am mai fost in mai multe clanuri mici care te dadeau afara degeaba. ● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: ● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?:Da. ● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi:xZeuS[],xGyany[] si xIonut[] . ● Folosesti Discord?:Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRyAN[] Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Pro, fh frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danni Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 CONTRA, nu ai respectat titlul aplicatiei si ai un suspend in LP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProKiLL Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Baiat bun. Incearca sa stai mai multe zile in factiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.ImBalance21 Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Nu prea imi place lp-ul, dar FH-ul e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSqweL Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Nu ai respectat titlul aplicatiei. Fii mai atent data viitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giani Ovidiu Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Am facut o alta aplicatie scuze ca am gresit titlul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinn. Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Nu ai respectat titlul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO. Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Vad ca iti place sa faci reclamatii aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocka Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Nu ai respectat toate regulile aplicatiei, lp urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 @, Deocamdata esti respins. Pe viitor daca reusesti sa te remarci pozitiv, si esti activ. Cu mare drag astept o aplicatie din partea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.