Jump to content

Aplicatie Wolves - Sixw0w - Rank 5, 100 zile, School Instructors LV


S i X SULEYMAN

Recommended Posts

● Nickname actual: Sixw0w


● Nickname-uri anterioare: SiX

● Link userpanel (WHITE): whitepanel.bugged.ro/profile/Sixw0w

● Poză cu sanctiunile primite (LP): Nu am cum sa fac poza lp-ului, deoarece panel-ul nu functioneaza, dar nu am nicio sanctiune.

● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/CweX1

● Cum te numești?: Eduard.

● Ce varstă ai?: 14 ani.

● Din ce oras ești?: Caracal, Olt.

● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Sunt o persoana simpla si calma, ma integrez destul de usor intr-un alt colectiv, imi place enorm de mult sa fac sport, plimbandu-ma cu bicicleta, mergand la sala, jucand fotbal sau facand diferite activitati, dar ca orice "pustan" din ziua de astazi, imi place sa ma joc si jocuri video, imi place sa ajut persoanele cu tot ce imi sta in putinta, deoarece stiu cum e sa nu ai si sa pleci de jos, nu prea-mi place sa ma descriu, ci ii las pe cei din jur sa ma "citeasca".

● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: In primul rand, doresc sa fac parte din acest clan deoarece aici se afla in intregime aproape toti prietenii mei, asta ar fi motivul principal pentru care doresc sa intru in acest clan, il cunosc destul de bine pe Bytza si stiu ca va aduce clanul asta in top.

● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 100 zile.

● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 100 zile.

● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu cunosc toti membrii clanului, dar daca imi aduc bine aminte, acum 2 ani am avut o mica cearta cu Twinn din cauza unei afaceri cu o masina, dar sper ca in prezent lucrurile s-au remediat.

● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Da, din propriul meu clan, Samurai Team, pe care il facusem ca sa discut cu membrii fostei mele echipe, am mai facut parte si din Young Republicans, unde am stat cel mai mult, am decis cu mai multi prieteni sa iesim ca sa mergem in Teen's Family, iar ultimul clan in care am fost, a fost Teen's Family, am iesit deoarece vreau sa intru aici, in Wolves, unde sunt prietenii mei dragi, de pe green.

● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu.

● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Da, am verificat.

● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu, nu mai detin si alte conturi, in schimb mai am alte conturi pe adresa mea de mail, dar acestea ii apartin verisorului meu.

● Folosesti Discord?: Da, folosesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.