Juny Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Nickname:.Beep Nume:Marian Varsta:19 ani . Screenshot cu invitatia primita: http://prntscr.com/ippnaiLink de pe panel: Panel-ul din pacate momentan nu merge .. Screenshot LP (last punish):Nu merge panel-ul .Descriere (20 de cuvinte minim):Ma numesc Marian , vin din orasul Brasov . Sunt o fire sociabila cu bunul simt ,cei 7 ani de acasa .Ma imprietenesc repede si ajut pe oricine indiferent de situatie. Respecta pentru a fi respectat ! De ce vrei să intri in clan?:Vreas sa cunosc persoane noi , sa imi fac prieteni noi . Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?:Nu , nu am mai fost pana acum . Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Clanul Royal . Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost banat . Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite):Nu cred ca am avut . Cu cine te întelegi din clan?:Momentan nu cunosc pe nimeni , dar sunt sigur ca o sa ne intelegem de minune. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?:Da Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worthless Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Eu zic sa revi cu o aplicatie cand revine panel, nu putem sa iti acordam voturi asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaZkw Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Asteapta sa revina panel, apoi pune link si noi vom vota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Respins, ai clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts