Jump to content

Aplicatie Wolves - Oleg - 220 de zile - Taxi Sf


Castrasan Oleg

Recommended Posts

● Nickname actual: Oleg

● Nickname-uri anterioare: .Oleg
● Link userpanel (WHITE): Nu functioneaza panel-ul.
● Poză cu sanctiunile primite (LP): Nu am sanctiuni, puteti verifica asta, as face ss insa momentan panel-ul nu functioneaza.
● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/sstYA
● Cum te numești?: Oleg
● Ce varstă ai?: 15
● Din ce oras ești?: Buzau
● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Ma numesc Oleg, am 15 ani si locuiesc in Judetul Buzau. Imi place sa imi petrec timpul afara cu prietenii. Sunt un baiat glumet, perseverent si bine hotarat atunci cand este cazul. Atunci cand imi propun un scop incerc sa fac tot posibilul sa ating acel scop si chiar sa trec de el cu brio, fara greseli sau alte lucruri care intervin pe parcurs. Sunt pasionat si de BMX, care este un sport extrem si ma antrenez in Skate- Park-ul din Buzau aproape zilnic, incercand sa invat de fiecare data cat mai multe lucruri noi legate de acest sport si miscarile sale.
● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Doresc sa fac parte din acest clan, de oarece este un clan nou, membrii care sunt in acest clan sunt bine organizati si hotarati si cred ca am si eu un loc in acest clan, cu aceasta ocazie fiind aplicatiile deschise. Mi-as dori sa fiu alaturi de oameni importanti pe acest server de la care sa pot invata multe si sa petrec timpul impreuna cu ei pe chat-ul jocului dar si pe discord sau altele. Si chiar daca am level 10, vreau sa raman mult timp asa fara sa dau /buylevel, sa fiu unic
● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 200 de zile, in taxi san fierro, in care sunt si la momentul actual si vreau sa acumulez si mai multe zile.
● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: Nu mai stiu exact, insa a fost in jur de 14 zile parca, in Sf Bikers, din care am iesit pe motivul ''fuziune'' cu /quitgroup.
● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?:
● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Am facut parte din [Q] si .Wayne, pe fostul green, si dupa fuziune am fost de doua ori in Saints, am iesit deoarece erau copilarii in clan si in mare parte erau certuri aiurea intre membri, si am mai fost in [R], din care am iesit pentru a aplica in acest clan.
● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu am mai avut ocazia.
● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Sigur, nu sunt.
● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Detin unult tot pe acest server, insa nu fac activitate pe acela.
● Folosesti Discord?: Sigur
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.