Down.medic Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Tip(avatar/semnătură/logo): emblemă, nu chiar avatar Dimensiuni: - Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ): bmw styleText: BMW Group SeverinInformatii: Să fie în tematică cu BMW, Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?:da. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ): asta e prima cerere. Ai verificat cu atentie perioada de (depuner-rezolvare) cereri ?: da. P.s. cine mă ajută are 100kk de la mine, indiferent pe ce server jucați. Să fie asemănătoare cu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLBYLICIOUS Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Sper ca am fost destul de rapid DOWNLOAD (apasa pe imagine): Sper ca am fost destul de rapid Edited March 12, 2018 by The Legends COLBY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanul Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 sau asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down.medic Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Vă mulțumesc frumos, mai aștept și altele! UP sau asta poți să o faci albă pe asta? adică ca și cum ar fi un logo, dar conturul să fie alb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanul Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Vă mulțumesc frumos, mai aștept și altele! UP poți să o faci albă pe asta? adică ca și cum ar fi un logo, dar conturul să fie alb Sa inversez culorile zici? sau sa fac fundal transparent si sa fac un contur alb? Edited March 12, 2018 by R a z v a N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down.medic Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 fundal transparent și contur alb Sa inversez culorile zici? sau sa fac fundal transparent si sa fac un contur alb?u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanul Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 fundal transparent și contur alb Acum fac Am facut cum ai zis + un effect frumos. Daca mai e ceva astept PM. As mai pune niste efecte si chestii sa fie treaba treaba. pentru 100 de verzisori ce nu face omu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down.medic Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Mai aștept și altele, UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpiCu Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Te ajut eu dacă e, și eu sunt din Severin, dă-mi PM și mă ocup diseară, să nu uit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H. Al3xandru Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 x dacă vrei să îmi dai mie nu mă supăr )) pm dacă vrei modificat ceva sau vrei să-mi dai mie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down.medic Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Te ajut eu dacă e, și eu sunt din Severin, dă-mi PM și mă ocup diseară, să nu uit. done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H. Al3xandru Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Scuze că nu se văd link-urile de mai sus, văd că postimg are o problemă cu mine )) whatever, le postez din nou pentru că nu am acces să editez post-ul, sorry. x dacă mai ai nevoie de ceva îți ofer suport , doar să-mi dai pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviXZarraX Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Te ajut eu dacă e, și eu sunt din Severin, dă-mi PM și mă ocup diseară, să nu uit. epicu e scamer aveti grija interzis minorilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpiCu Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 (edited) epicu e scamer aveti grija interzis minorilor =))))) mai demaskat c0aemiu Edited March 15, 2018 by EpiCu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Gabriel Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Ai de unde alege. ~locked Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts