Popular Post Kristyan Posted March 12, 2018 Popular Post Share Posted March 12, 2018 (edited) Va salut cu o noua versiune de CopCMD, am lucrat la acest mod aproximativ 6 luni, (fiindca nu stiam nimic in scripting) deci pana la urma am scos pana la capat ce am dorit eu. Aici aveti o versiune stabila / fara buguri, ca cea precedenta v4. Acest CopCMD nu automatizeaza orice miscare, dar ajuta politistul de a-si face raportul mai efecient. Cine crede ca e prea complex, nu-mi pasa, la fel si Departamentele sunt complexe. Apreciez respectul si ajutorul acordat membrilor din LVPD (din care fac parte) pentru testarea CopCMD-ului si cu propuneri eficiente pentru niste sisteme/comenzi folositoare. Multumesc de atentia acordata, acum puteti vedea mai jos in ce consta update-ul facut pentru CopCMD. Comenzi noi adaugate Comenzi pentru acordarea wanted-ului:/kcv <ID> = "Kill civil"./kmz <ID> = "Kamikaze"/cmr <ID> = "Complice robbery".Comezi rapide:/cf - Va executa comanda [/cuff <ID>], va anunta pe [/d].*Nu e nevoie sa indicati si ID-ul suspectului pentru comanda [/cf]Chat-ul [/d]:/dpm <ID> <PD> (1- LSPD; 2-LVPD; 3-SFPD) - Restrictie pentru permis. Ex: /dpm 79 1Model: /d Fara free - ID 79 [LSPD], permis! /int <Locatie> <ID,ID,ID,ID,etc> - aceasta comanda va trimite pe chat-ul [/d] intariri la locatia rugata si suspectii ce se afla acolo.Ex: /int Skate 45,78,98,65,32 sau /intSkate Park 89,74,45,65,78Model: /d Intariri Skate. ID 45,78,98,65,32 *Poti folosi doar un ID sau mai multe. Nu folositi pauze intre ID-uri, doar virgula intre ele cum este aratat si sus. Clear:/clearid <ID> - Acorda clear pe motiv "wrong ID"./clearw <ID> - Acorda clear pe motiv "wrong wanted"/clearx2 <ID> - Acorda clear pe motiv "dublu wanted"După ce tastați comanda o să se execute[/mdc], va anunța pe[/d], va acorda clear și încă odată[/mdc].*Trebuie sa fii in masina de politie/infernus pentru ca comanda sa se execute.Getgun:/gm4 > [/getgun m4]/gdgl > [/getgun deagle]/gmp5 > [/getgun mp5]/gshot > [/getgun shotgun]/grif > [/getgun rifle]/gak > [/getgun ak47]Faction FVR: /fvr - Acorda FVR in 10 secunde,[/r]./fvrr - Acorda FVR in 5 secunde,[/r]./fvd <PD> (1- LSPD; 2- LVPD; 3- SFPD) - Acorda FVR in 10 secunde si anunta pe[/d]./fvdd <PD> (1- LSPD; 2- LVPD; 3- SFPD) - Acorda FVR in 5 secunde, la fel anunta pe[/d].Ex: /fvd 1/2/3Model: /d FVR LS Police Departament in 10 secunde!*Dupa ce ati tastat [/fvd 1] nu e nevoie sa mai indicati departamentul pana la RELOG. Altele:/urm <ID> - Va executa comanda [/find <ID>], [/id <ID>] si [/so <ID>], dupa care o sa puteti sa-l somati mai departe cu tasta 'K'./tk <ID> - Acorda ticket in valoare de $50.000 la jucatorul dorit./kp >[/killcp]/st >[/stopanim]/we >[/wanted]/fallov > [/fallover 1]/cd <ID> - Acorda punish pentru 10 secunde, apoi frisk si confisca drogurile. Sisteme noi adaugate Sistem de accept repair: *Pentru admini este facut alt CopCMD pentru oferire/acceptare repair, aceste fiind puse pe tastele O si PSistem de notificare checkpoint: *Acest sistem lucreaza doar cand sunteti duty.Sitem TIMER:1.Timer pentru somatii [/permis /nos /casca /faruri /arme ] 2.Timer pentru ijail: Sistem TargetMDC: Este acelasi TargetMDC, doar inclus in CopCMD. La fel este prezenta metoda de arrest prin Click Stanga + Space/E/Click DreaptaSistem identificare AER: *O sa primiti aceasta notificare doar la comanda[/mdcc] si daca jucatorul se afla in zona de streaming.Sistem AutoUncuff:https://youtu.be/ZQYXugrjxTw?t=15s Mod-uri adaugatoare DispatchChecker (instalare putin dificila) Acest mod va indetifica daca suspectul pe care aveti [/find] a primit un wanted nou, dupa aceasta o sa primiti o notificare Impreuna cu acest mod, aveti nevoie de un ChatID special, pentru cei care folosesc un ChatID si sunt obisnuiti cu el, activare F11 (puteti schimba tasta in joc): A: De ce trebuie un alt ChatID? Q: Fiindca acest ChatID este compatibil cu acest mod, alte ChatID-uri va strica mod-ul.*Daca doriti ca acest sistem sa fie introdus in server, puteti vota mai sus.LevelChecker Un mod foarte simplu de folosit, activare prin[/dlevel]. Identifica jucatorii cu level cuprins intre 1 si 3 marcand cu un text deasupra capului [Newbie] ___________________________________________________________________________________________________Deci sa incepem cum instalam toate acest mod-uri in joc. Tot ce trebuie sa faceti e sa trageti toate fisierele din ZIP si sa le puneti unde aveti folder-ul cu joc. !ATENTIE! Au fost facut doua versiuni, pentru cei ce folosesc unele mod-uri compatibele DOAR cu SampFuncs 5.3.3. Nu va sugerez sa descarcati versiunea urmatoare de SampFuncs pentru a nu crea crash-uri/bug-uri din cauza ca alte mod-uri pe care le aveti sa nu fie compatibile cu aceasta versiune. Mod requirements: SampFuncs 5.3.1 or SampFuncs 5.3.3 CLEO 4.3/CLEO 4.1 DOWNLOADS 1. For SF 5.3.1 1 >DOWNLOAD< 2. For SF 5.3.3 2 >DOWNLOAD< 3.For admins 5.3.1 3. >DOWNLOAD< 4.For admins 5.3.3 4. >DOWNLOAD< BUG: Pentru orice bug identificat va rog urgent sa-mi dati PM pe forum, ori sa dati aici un reply. Edited March 13, 2018 by Kristyan 1 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCream Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Frumos, felicitari pentru efortul depus! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Frumos, felicitari pentru efortul depus! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzimo Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Ai muncit un pic, dar s-a meritat. Gj :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaApA Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Felicitări! Frumos mod, îmi place. Continuă tot asa, Kristyan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggy Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D e n i s Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Felicitari, este foarte bun... bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Felicitari, este foarte bun... bv gg Felicitări! Frumos mod, îmi place. Continuă tot asa, Kristyan. Ai muncit un pic, dar s-a meritat. Gj :* bv pwpek Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.iCristiaN Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Gj, foarte util, felicitari pentru munca depusa! Edited March 12, 2018 by King.iCristiaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Gj, foarte util, felicitari pentru munca depusa!:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzzik. Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Felicitări! Frumos mod, îmi place. Continuă tot asa, Kristyan. kaapa noob P.S: Frumos mod, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 kaapa noob P.S: Frumos mod, bravo! tHX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANAKiN. Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Frumos man, imi va fi de ajutor. :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Frumos man, imi va fi de ajutor. :X Multam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Bravo frate, le ai B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Bravo frate, le ai B) ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanul Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Foarte frumos si folositor. Ma faci sa-mi para rau ca am iesit din PD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Foarte frumos si folositor. Ma faci sa-mi para rau ca am iesit din PD. Ups :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiNigher Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 miroase a keylogger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 miroase a keylogger. Oare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azwaT. Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 (edited) Cel mai mare modar. Edited March 13, 2018 by azwaT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Cel mai mare modar. ))) is Shad0w.Jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 Hei, vr sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bush Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Bine Krystiane <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Bine Krystiane <3 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts