Danni Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Move in the silence. Never let them know your next move! Informații În acest topic membrii au posibilitatea de a propune o schimbare. Schimbările întotdeauna sunt bine venit, de orice fel. Astfel reușim să aducem clanul la un nivel mai înalt decăt este. Model de postare Nume: Rank: Propun: Cum crezi ca ar ajuta clanul?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HorneT Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Nume:GustavAlcantara Rank:1 Propun:Sa fie adaugat un topic cum ar fi "cerere avatare/semnaturi/skin-uri" (daca avem pe cineva care stie sa faca avatare/semnaturi/skin-uri sau sa cautati pe cineva care stie) Cum crezi ca ar ajuta clanul?: Ar ajuta clanul deoarece cred ca ar aduce mai multi membri noi si i-ar mentine pe cei vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvidiuLike Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Nume: Cartofel Rank: 1 Propun: Poze/Video si Activul saptamanii Cum crezi ca ar ajuta clanul?: Poze/Video, aici are comunica membrii clanului prin chestiile amuzante/interesante/realizari etc. Activul saptamnii, aici ma refer la cate ore are in last 7 days, castigatorul sa primeasca 10 puncte, aici ar fii umpic mai usor de a lua rank up, nu am vrut sa sugerez invitatii/ore in stats/ pentru ca clanul inca este micut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danni Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Nume:GustavAlcantara Rank:1 Propun:Sa fie adaugat un topic cum ar fi "cerere avatare/semnaturi/skin-uri" (daca avem pe cineva care stie sa faca avatare/semnaturi/skin-uri sau sa cautati pe cineva care stie) Cum crezi ca ar ajuta clanul?: Ar ajuta clanul deoarece cred ca ar aduce mai multi membri noi si i-ar mentine pe cei vechi. Va fi adaugat cand vom si ceva mai multi membri. Nume: Cartofel Rank: 1 Propun: Poze/Video si Activul saptamanii Cum crezi ca ar ajuta clanul?: Poze/Video, aici are comunica membrii clanului prin chestiile amuzante/interesante/realizari etc. Activul saptamnii, aici ma refer la cate ore are in last 7 days, castigatorul sa primeasca 10 puncte, aici ar fii umpic mai usor de a lua rank up, nu am vrut sa sugerez invitatii/ore in stats/ pentru ca clanul inca este micut Va fi adaugat topicul Poze/Video, exista deja o misiune legata de orele jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.