Jump to content

500 Fist-uri by Tanno.


robertionut12
 Share

Recommended Posts

Salut baietii si bine v-am regasit. In trecut, cand jucam pe aceasta comunitate minunata, obisnuiam sa impartasesc cu voi majoritatea modurilor mele si observam ca voi apreciati de fiecare data munca pe care un player o depune pentru a crea/cauta un mod, si uploada pentru a se bucura toata lumea de el. Ei bine, astazi m-am gandit sa va aduc nu mai putin de 500 fist-uri pe care le puteti personaliza dupa bunul plac si folosi pentru un design mai frumos al jocului. 


Exemple de fist-uri regasite in pachet > https://imgur.com/a/rCudk


Link de download > https://drive.google...G8Gl7HZ4-ZL_NK 


Link Virus Total vreau sa impartasesc cu voi doar moduri, nu virusi, nu keyloggere >  https://www.virustot...2b123/detection


Pentru instalare aveti nevoie de programul Txd Work Shop, cred ca oricine se descurca sa instaleze asa ceva. Daca voi vedea ca vor fi cereri, la urmatoarea postare voi face si un tutorial de instalare. Cam atat pentru astazi, daca imi apreciati munca, puteti lasa un + si un reply, mi ar fi de ajutor. 


Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.