Jump to content

[ACCEPTATA] Aplicatie Wolves - Deea - Helper 3 / Co lider FBI si NG


Deea

Recommended Posts

● Nickname actual: Deea. 


● Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

● Link userpanel (WHITE):  http://whitepanel.bugged.ro/profile/Deea.

● Poză cu sanctiunile primite (LP): Nu pot face deoarece panelul nu functioneaza. Nu am nimic in LP, se poate verifica in joc. 

● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/TjhbQ

● Cum te numești?: Andreea

● Ce varstă ai?: Am varsta de 18 ani.

● Din ce oras ești?: Lugoj.

● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Numele meu este Andreea si am 18 ani. Sunt la liceu in clasa a 12-a. Dupa terminarea liceului vreau sa urmez Facultatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara deoarece ma pasioneaza acest domeniu si vreau sa aflu cat mai multe. Sunt o persoana serioasa si prietenoasa. In timpul liber imi place sa ascult muzica, sa joc diverse jocuri pe laptop, sa ies cu prietenii in oras si sa calatoresc. Am avut multe lucruri de invatat din locurile din Romania pe care le-am vizitat, precum tradițiile acestora si felul lor de a fi.  Imi place sa ma implic in diverse activitati si sa le duc pana la capat. Pot lucra individual dar si in echipa. Imi place sa socializez cu cei din jurul meu si sa-i ajut atunci cand au nevoie. Nu imi place persoanele false.

● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Deoarece este un clan bun, organizat, cu membrii prietenosi. Vreau sa imi fac prieteni noi si sa particip la activitatiile clanului. 

● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 68 de zile, in FBI.

● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 3 zile in LSPD

● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu, nu exista.

● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Da, am facut parte din clanul HK. Am iesit din cauza unei neintelegeri.

● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost.

● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Da, am verificat si nu sunt.

● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu, nu detin.

● Folosesti Discord?: Da.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.