ZECK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 ● Nickname actual: ZECKR ● Nickname-uri anterioare: Nu am avut nickname-uri anterioare. ● Link userpanel (WHITE): http://whitepanel.bugged.ro/profile/ZeckR ● Poză cu sanctiunile primite (LP): http://prntscr.com/iqrfs2 ● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/KCCkb ● Cum te numești?: Ma numesc Denis. ● Ce varstă ai?: Am 16 ani. ● Din ce oras ești?: Sunt din orasul Resita, judetul Caras-Severin. ● Descrie-te în minim 20 cuvinte: In primul rand salut, eu ma numesc Denis, am 16 ani si sunt din Resita, judetul Caras-Severin, eu sunt un baiat linistit, sincer, ambitios si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat. ● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Deoarece este un clan serios, cu membrii activi si ai cu cine discuta in el. ● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 67 de zile. ● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?:36 de zile. ● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu si sper sa nu am conflicte cu alti membrii. ● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Da, Alliance, King, Saints. Am iesit deoarece am vrut sa incerc si alte clanuri. ● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu, nu am fost. ● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Da, nu is. ● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu, nu detin. ● Folosesti Discord?: Da, folosesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudy Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Contra, mărește activitatea pe server. (Telefon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinn. Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Neutru, nu cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSqweL Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 N-ai mai fost de mult intr-o factiune. Asta denota activitatea ta pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[]Maryus77. Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Neactiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProKiLL Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Fa-ti activitate/intra intr-o factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO. Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 N-ai mai fost de mult intr-o factiune. Asta denota activitatea ta pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Vlad Wolf Rko Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Nu ai mai fost de mult prin factiuni si activitatea este destul de slaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaTTo Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Fa-ti activitate/intra intr-o factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qLover69 Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Contra, mărește activitatea pe server. (Telefon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 @, Deocamdata esti respins. Pe viitor daca reusesti sa te remarci pozitiv, si esti activ. Cu mare drag astept o aplicatie din partea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.