Alexandru Fcp Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Model cerere:Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ):MasinaText:Alexandru.WOWInformatii:. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ):da Ai verificat cu atentie perioada de (depuner-rezolvare) cereri ? da Nu aveti voie sa faceti o cerere dupa perioada acordata, cine va face, va primi Locked la cerere. Perioada pentru depuneri-rezolvari cereri o puteti vedea aici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaZkw Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Stiu ca nu ai 250 de posturi, dar totusi am incercat sa-ti fac ceva, asa mai invat si eu.. Sper sa nu fie vreo problema, daca este, stergeti-mi comentariul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanul Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Nu ai minimul de posturi. @.Gabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Gabriel Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Nu ai 250 posturi. ~locked Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts