Jump to content

Aplicatie Wolves - MiDu - rank 3[maine15.03.2018] 77+ zile in mafii in total, The Russian Mafia, Loz Aztecas, Grove Street.


MiDuRUSSIAN

Recommended Posts

● Nickname actual: MiDu

● Nickname-uri anterioare: MiDu.ForteleNato
● Link userpanel (WHITE): Panel este momentan picat, imediat am sa editez cum isi revine.
● Poză cu sanctiunile primite (LP): Panel este momentan picat, imediat am sa editez cum isi revine.
● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/5QgI9
● Cum te numești?: Numele meu este Claudiu.
● Ce varstă ai?: Am varsta de 24 de ani.
● Din ce oras ești?: Sunt din frumosul oras Craiova.
● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Sunt o persoana foarte sincera , ce am de zis, zic in fata nu pe la spate ca alte persoane. Imi place sa ma exprim liber ,fara aceste 2 functii nu as fi eu. Sunt o persoana sociabila imi place sa imi fac prieteni noi peste tot. Nu imi place, ca multi vorbesc la adresa mea in necunostiinta de cauza, dar ii las sa vorbeasca, eu stiu cine sunt si ce caracter am.
● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Sunt prieten cu aproape tot clanul, subliniez aproape, sunt niste oameni deosebiti cu niste caractere foarte frumoase, respectuosi si te poti baza pe ei oricand.
● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 40 de zile + si inca sunt in crestere in The Russian mafia. Sunt hotarat sa fac rank 5 si 69 de zile.
● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 1 zi in Sf Bikers.
● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu, nu m-am certat cu nimeni si nu am avut altercatie cu vreun membru al clanului.
● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Am facut parte din clanul [R] - sa destramat.
● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu am mai fost, dar daca as fi cu siguranta nu as mai da /quitclan cat va dura acesta. Sunt un membru foarte loial.
● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Nu cred ca sunt pe blacklist-ul acestui clan deoarece nu am avut altercatii cu cineva.
● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Detin inca un cont de level 15 cu numele Papi, LP curat.
● Folosesti Discord?: Folosesc Discord cand vorbesc cu prietenii mei de pe acest server.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.