Jump to content

[Respins]Aplicatie Saint Family - Cronus - 990 ore jucate


MyhaytzaCJ
 Share

Recommended Posts

» Nickname: Cronus


» Level: 45


» Ore jucate: 990


» Poza cu invitatia: Click


» Profilul de pe panel (link): Click


» Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Click


» Cateva realizari pe server: Pot spune ca cea mai mare realizare a mea pe blue a fost faptul ca nu am folosit niciodata un comportament care lasa de dorit sau care sa ma lase sanctionat in vreun fel si faptul ca am ajuns co-leader in F.B.I. pe vremea cand era Tudor7 leader, plus inca alte cateva factiuni care nu sunt afisate in actualul faction history deoarece am considerat ca nu e decent si am decis sa o iau de la inceput.


» Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: CS:GO si League of Legends


» De ce vrei sa intri in clan?: Pot spune ca inca nu cunosc prea bine membrii acestui clan dar ma consider o persoana matura si doresc sa ma alatur unui grup de oameni maturi, cu care sa pot discuta, cu care sa ma pot intelege si cu care sa pot interactiona cum se cuvine.


» Ai mai facut parte dintr-un clan?: Da, pot spune ca am mai fost membru in cateva clanuri populare cum ar fi [AIM] sau ZEW, chiar si in Saints, pe vremea cand era Adonis la conducere, ba chiar mai mult de atat, am avut si propriul meu clan (Titans).


» Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?: Nu ma aflu pe niciun blacklist.


» Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: St.Madara


» Care sunt planurile tale de viitor?: Planul meu pentru viitor este sa ma alatur unui departament, sa devin helper la un moment dat si nu numai.


 


 


» Prenume: Mihai


» Varsta reala: 20 ani


» Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt din Cluj-Napoca, sunt student in anul 1 la Management, ma consider o persoana mai retrasa, mai singuratica, am o fire impulsiva, un temperament vulcanic si o vointa de foc.


» Ce pasiuni ai?: Imi place sa ma antrenez si sa practic diferite sporturi, fac sala de mai bine de 6 ani si la momentul actual am 6 luni de cand practic kick-boxing.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.