RotaryEmperor Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Din fericire, am reusit sa termin FC3S RedDevil-ul care mi l-am propus sa il fac. CE ESTE NOw: -Spoiler-ul mic din spate a fost dat jos. -Motor turbo a fost adaugat la masina. -Interior complet HQ. -Portbagaj-ul facut din nou de la 0, ca sa nu se poata deschida. -Roti noi. -Faruri modificate. -Stickerele scoase. -Aerisire adaugata. -Geamurile schimbate cu unele putin mai transparente. -Numarul de inmatriculare schimbat. -Usi modificate. -Masina este lasata putin mai jos fata de cea din versiunea 1. -RollCage adaugat. -Front si rear Bumper refacute. -Adaugate ale 2 tevi exhaust catre V2. -Modificarea a luminilor de semnalizare incat sa nu actioneze ca faruri, ca in prima versiune...(voi incerca sa fac compatibilitate ImVehFt) IMAGINI: DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/file/oecvkq7hoqe55r1/Mazda%20FC3S%20RedDevil%20V2%20By%20Alaska.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Frumoasa, mai ai Elegy de la ultima imagine? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rares666 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Arata foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts