Ionutz GF Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Nickname: DrMoore Nume: Ionut Varsta: Am 18 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/0XxVn Link de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/DrMoore Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/nMxoO Descriere (20 de cuvinte minim): Salut, ma numesc Ionut, sunt din orasul Bals, judetul Olt si am 18 ani.Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, respectoasa, de treaba, cu capul pe umeri, imi place sa ajut persoanele care au nevoie de ajutor, sunt foarte glumet, dar si foarte serios cand este cazul, nu imi place sa mint si sa fiu mintit. In majoritatea timpului liber joc SA:MP si ies pe afara cu prieteni. De ce vrei să intri in clan?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece este unul dintre cele mai cunoscute clanuri si am auzit numai de bine de acesta.In plus are niste membrii de treaba, cunoscuti pe server, fara conflicte pe server, cu o reputatie foarte buna, este un clan foarte respectat si as vrea sa am onoarea sa fac parte si eu din acest clan si sa leg noi prietenii. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am facut niciodata parte din acest clan. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Clanul meu anterior a fost Royal Bugged. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost niciodata banat. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu am avut nicio altercatie cu vreun membru al acestui clan. Cu cine te întelegi din clan?: Cu Tonny, Kenzorica si altii. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Bineinteles. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat si nu sunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelin Bunea Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 PRO de încurajare, sper să nu regret acest vot. Mai ai de lucrat la ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jauca Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Pro! FH frumos, LP curat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEIRO. Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 (edited) Faction History frumos Edited March 18, 2018 by Seraphim Action Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mave Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Faction History frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Faction History frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hassan MesTer Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Faction History frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreddy. Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Faction History frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artie 69 Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hussein Ahmed Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Pro! FH frumos, LP curat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts