Jump to content

Aplicatie - Seraphim Family - WiNNeToU /// RESPINS


WiNNeToU.
 Share

Recommended Posts

Nickname: WiNNeToU

Nume:Andrei.
Varsta:17 ani.

Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/ATkXj
Link de pe panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/WiNNeToU

Screenshot LP (last punish):https://imgur.com/a/oWhpf
Descriere (20 de cuvinte minim):Sunt o fire sociabila, imi place sa glumesc si sa rad (atunci cand este cazul).Sunt un om sincer si daca ma deranjeaza ceva iti spun in fata.Imi place sa visez, cred ca doar prin munca o sa ai ceea ce iti doresti cel mai mult, nu prin noroc sau alte povesti copilaresti. Sunt iertator, iert si trec cu vederea unele lucruri.Nu-mi plac oamenii aroganti. Oamenii care se cred superiori desi intelectual sau spiritual nu sunt. In mare parte pot spune ca sunt o persoana calma, dar atunci cand intervin neplaceri, nu pot spune ca pot trece cu rabdarea peste toate mizeriile. Prin urmare important este sa fiu impacat eu cu mine, sa fiu constient de lipsuri ca sa pot sa le acopar, pentru ca indiferent de natura situatie sa pot spune ca nu mi-e rusine de ceea ce sunt sau de ceea ce-am facut pana-n prezent. Asta sunt eu cu bune si cu rele, suntem oameni gresim, insa greselile trebuie indreptate. Multumesc pentru timpul acordat.
De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru ca este unul dintre cele mai uninte si frumoase de pe server, membri de treaba cu care poti glumi si rade. De asemenea conducerea este una de invidiat.
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?:Nu.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Shouthers Rocket.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, o singura data prin 2014 pentru autoclicker.

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite):Nu.

Cu cine te întelegi din clan?: Ma inteleg destul de bine cu Baff, Sezs, Vassago, Lord, WeathoN, etc.

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?:Bineinteles.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?:Da

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.