DarkWo0lf Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 ● Nickname actual:Andre1. ● Nickname-uri anterioare:Freedy.211 ● Link userpanel (WHITE):http://whitepanel.bugged.ro/profile/Andre1. ● Poză cu sanctiunile primite (LP):https://imgur.com/a/mQnw3 ● Poză cu invitația de la un membru:https://imgur.com/a/IQ09V ● Cum te numești?:Andrei. ● Ce varstă ai?:Am 16 ani. ● Din ce oras ești?:Sunt din Botosani. ● Descrie-te în minim 20 cuvinteSunt sociabil, calm , imi place foarte mult sa descopar lucruri noi, sa duc pana la capat ceea ce imi propun, in timpul liber ma joc fotbal si ma plimb cu bicicleta.Consider ca am simtul umorului, imi place sa fac glume dar in limita bunului simt. ● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece:Este un clan nou cu mult potential si pentru ca am cativa prrieteni aici in clan. ● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?:63 de zile in LVPD. ● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?:47 de zile in Las Venturas Paramedic. ● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?:Nu, ma inteleg bine cu toti. ● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?:Am mai facut dar nu din clanuri importante. ● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?:Nu am ma fost si de accea doresc cu atata ardoare sa intru. ● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?:Da, nu sunt. ● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi:Ma detin contul Gladiator. ● Folosesti Discord?:Nu, deoarece nu am microfon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deea Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Ai un Faction History frumos. Ai grija la acele sanctiuni, probabil cea cu limbajul a fost doar o scapare. Eu iti acord o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWo0lf Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 Ai un Faction History frumos. Ai grija la acele sanctiuni, probabil cea cu limbajul a fost doar o scapare. Eu iti acord o O mica scapare, oricum nu a fost ceva grav. Iti multumesc pentru sansa acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allex Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProKiLL Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 LP + nu inspiri incredere. Urat sa joci cu cheats, totusi. Nu ai respectat nici titlul aplicatiei. Titlul aplicației Exemplu: Aplicatie Wolves - Bytza - Rank 5, 100 zile, SF Police Department. * Deci trebuie să conțină Wolves, numele vostru, și cea mai mare realizare de pe server, câte zile etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz M. DN Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Contra! Last Punish urat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRyAN[] Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 LP + nu inspiri incredere. Urat sa joci cu cheats, totusi. Nu ai respectat nici titlul aplicatiei. Titlul aplicației Exemplu: Aplicatie Wolves - Bytza - Rank 5, 100 zile, SF Police Department. * Deci trebuie să conțină Wolves, numele vostru, și cea mai mare realizare de pe server, câte zile etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Vlad Wolf Rko Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 @King.Gladiator, momentan esti respins. Chiar si acea mica scapare conteaza. Aplica din nou peste 14 zile, iar in in titlu trebuie sa scrii cea mai mare realizare a ta. Te asteptam cu o noua aplicatie atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.