Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Cronus - Reborn of Angels


MyhaytzaCJ
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:


Nickname: CRONUS


Level: 45


Ore jucate: 1010


Profilul de pe panel (link): Click


Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): Click


Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Cea mai mare realizare a mea a fost faptul ca am avut functia de co-leader in F.B.I.


De ce vrei sa intri in clan?: Pot spune ca inca nu cunosc prea bine membrii acestui clan dar ma consider o persoana matura si doresc sa ma alatur unui grup de oameni maturi, cu care sa pot discuta si cu care sa pot interactiona cum se cuvine. Consider ca acest clan este unul bine organizat, cu un leadership demn de respect, cu membrii capabili, responsabili, maturi si doresc sa ma integrez si eu printre acesti oameni si sa creez o buna intelegere intre mine si ei.


Ai mai facut parte din acest clan?: Nu.


Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Momentan nu cunosc pe nimeni.


Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: Da, pot spune ca am mai fost membru in cateva clanuri populare cum ar fi [AIM], ZEW, sau Saints, ba chiar am avut si propriul meu clan (Titans).


Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Nu ma aflu pe aceasta lista.


Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Da.


Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Da.


 


 


 Informatii legate de viata reala:


Cum te numesti?: Mihai Moldovan


Varsta reala: 20 ani


Din ce oras esti?: Cluj-Napoca


Care sunt pasiunile tale?: Imi place sa ma antrenez si sa practic diferite sporturi, fac sala de mai bine de 6 ani si la momentul actual am 6 luni de cand practic kick-boxing.


Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma consider o persoana mai retrasa, mai singuratica, am o fire impulsiva, un temperament vulcanic si o vointa de foc. Sunt intelegator, respectuos, onest, imi place sa lucrez in echipa, ma consider un om cu coloana vertebrala, un om onorabil si de cuvant.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.