Tobi Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 » Nickname: Tobi. » Level: 72. » Ore jucate: 1992 de ore. » Poza cu invitatia: Click! » Profilul de pe panel (link): Click! » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Click! » Cateva realizari pe server: - aproape 2000 de ore jucate - nivelul - faction history-ul cel nou, chiar daca nu este cine stie ce inca » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: H1Z1, CS:GO, League Of Legends. » De ce vrei sa intri in clan?: Deoarece clanul este unul cu un trecut foarte frumos, membrii mereu au fost niste exemple pentru playeri noi. Si desigur consider ca o sa aiba si nu viitor foarte bun, asta cu sau fara mine. Dar sper sa imi fie acordata sansa sa demonstrez ca pot sa fiu un exemplu pentru multi de pe server. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai fost in clanul 007, 5.th, .sR, [AIM]. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?: Desigur. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: MariusBogdan, DanZeL, Kovo, Keppa si Sycer, daca isi mai aduce aminte de mine. Dar pe viitor sper sa ma inteleg cu toti membri clanului. » Care sunt planurile tale de viitor?: Sa imi refac FH-ul cu minim 200 de zile in totate factiunile. Informatii legate de viata reala: » Prenume: Cezar. » Varsta reala: 19 ani. » Descrie-te in minim 20 cuvinte: Despre mine nu sunt multe de spus, sunt persoana care tace si face. Prefer sa fiu catalogat de altii ca fiind o persoana buna, daca ma considera iar in cazul ca nu ma plac prefer sa imi fie spus in fata. Sunt o fire muncitoare, consider ca ma pot regasi in proverbul "Nu lasa pe maine ce poti face astazi". Nu imi place sa iau totul deja facut. » Ce pasiuni ai?: IT-ul si masinile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keepablind Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Nivelul si orele tale sunt decente sa spunem. FH-ul in schimb este slabut. Lp-ul este afectat de cele 2 sanctiuni. CONTRA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Mx Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 PRO, esti un baiat de nota 10, la locul tau. Sper sa fii acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoLiTzA Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 PRO, esti un baiat de nota 10, la locul tau. Sper sa fii acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sycer. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Nivelul si orele tale sunt paralele. FH-ul in schimb este slabut. Lp-ul este afectat de cele 2 sanctiuni. CONTRA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastiiaN Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Nivelul si orele tale sunt paralele. FH-ul in schimb este slabut. Lp-ul este afectat de cele 2 sanctiuni. CONTRA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deamoncomand Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 PRO, esti un baiat de nota 10, la locul tau. Sper sa fii acceptat. Sa spunem ca il cred pe MariusBogdan. Ai un PRO si de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminn. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Sper sa nu iesi si din acest clan cu /quitclan cum ai facut pana acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentyn Finutzu Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Sper sa nu imi regret votul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniko19. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra, acel uninvite pentru fraudare spune totul, la fel si sanctiunile recente din lp. Repins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts