LemoN0811 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Informatii legate de SA:MP: » Nickname: LemoN.FakeTaxi » Level:27 » Ore jucate:650 » Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/QTEHM » Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/LemoN.FakeTaxi » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://imgur.com/a/uxATx » Cateva realizari pe server:Una dintre realizarile mele pe acest server sunt prietenii. Nu pot spune ca m-am remarcat cu ceva pana acum, dar pot spune ca sunt multumit de cele 104 zile in PD, si de activitatea mea pe acest server. » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:Mai joc world of tanks. » De ce vrei sa intri in clan?:Am decis sa aplic in clanul acesta, deoarece am foarte multi prieteni in acest clan. Un alt motiv pentru care am decis sa aplic in acest clan, este tagul. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?:Da, am mai facut parte din PHX, KGB, si multe altele, dar asta s-a intamplat acum mult timp. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?:Da, am verificat, si nu sunt. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi:Benis, BestD si Iuliann. » Care sunt planurile tale de viitor?:Planurile mele de viitor pe acest server sunt, sa ajung la functia de lider/co-leader intr-o factiune de tip taxi. Informatii legate de viata reala: » Prenume:Marian » Varsta reala:Am 16 ani. » Descrie-te in minim 20 cuvinte:Ma numesc Marian, sunt din orasul Campina, si am 16 ani. In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP, sau sa ies cu prietenii, asta facandu-ma o fire sociabila. » Ce pasiuni ai?:Pasiunile mele sunt, footballul, muzica si sporturile de contact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Benis Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Mx Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro, cu indulgenta, fa rank 5 in factiunea actuala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoLiTzA Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro, cu indulgenta, fa rank 5 in factiunea actuala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestd Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keepablind Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Orele si nivelul sa spunem ca sunt decente. FH-ul este frumusel dar fa rank 5 in factiunea actuala. PRO! Edited March 26, 2018 by Saint Keepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastiiaN Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Pro, cu indulgenta, fa rank 5 in factiunea actuala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminn. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniko19. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts