Risky Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Informatii legate de SA:MP: » Nickname: GABRi3L » Level:31 » Ore jucate:889 » Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/Dc8Zp » Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Gabri3l » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel) https://imgur.com/a/jdebT » Cateva realizari pe server: Momentan nu am realizari asa de mari incat sa le spun aici. » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:Ma mai joc ETS2, CS:GO si LOL. » De ce vrei sa intri in clan?:Am decis sa intru aici pentru ca este un clan foarte activ cu membrii de nota 10 si respectabil. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?:Da, am mai facut parte din sR., 5th. si PHX. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?:Da, am verificat. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi:Benis, Bestd si MariusBogdan. » Care sunt planurile tale de viitor?:Planuiesc sa ajung co-leader/leader intr-o factiune de tip Taxi. Informatii legate de viata reala: » Prenume:Gabriel » Varsta reala:Am 14 ani. » Descrie-te: Salut, numele meu este Marian Gabriel, am varsta de 14 ani si locuiesc in orasul Ramnicu Valcea. Imi place sa ma joc, dar pe langa asta mai ies si cu prietenii. Sunt o fire calma, cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasa. Nu imi plac oamenii care mint si nu imi place sa fiu vorbit pe la spate, sunt glumet si glumesc doar atunci cand este cazul. » Ce pasiuni ai?:Pasiunile mele sunt masiniile si fotbalul. Edited March 25, 2018 by Risky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Benis Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoLiTzA Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Descrierea copiata, nu imi place fh-ul tau , Link to comment Share on other sites More sharing options...
keepablind Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 CONTRA, descrierea ta este copiata, puteai face si tu una de mana asa cum puteai. FH-ul este unul slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sycer. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Descrierea copiata, nu imi place fh-ul tau , Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastiiaN Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Descrierea copiata, nu imi place fh-ul tau , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deamoncomand Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Nu am nimic cu descrierea ta, dar FH-ul este unul foarte slab. Rank 2-3 si /quitgroup. Consider ca nu meriti in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminn. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Nu imi place FH-ul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentyn Finutzu Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 FH-ul lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniko19. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts