OM3GA6 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Nickname: OM3GA6. Nume: Paunescu Filip.Varsta: Am 16 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/T6jAYLink de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/OM3GA6. . Screenshot LP (last punish): https://youtu.be/OABDTUiUtZY ati vazut, acel warn era degeaba.Descriere (20 de cuvinte minim):Ma numesc Filip, am varsta de 16 ani si sunt din judetul Hunedoara, imi place sa ma consider o persoana sociabila, de treaba, respectuoasa si un bun prieten. Am cei sapte ani de acasa si im place sa respect pe toata lumea indiferent de statutul social detinut, asta e doar o parte, va las sa o descoperiti pe cealalta pe parcurs.De ce vrei să intri in clan?:Doresc sa ma alatur clanului Seraphim Family ,deoarece aici sunt unii dintre cei mai buni membri, respectuosi. Conducerea clanului este una foarte buna si are o implicatie majora pe server, este un clan respectat si frumos. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am avut niciodata ocazia sa ma alatur clanului Serapin Family. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Natus Vincere. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost banat niciodata. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu, nu am avut. Cu cine te întelegi din clan?: Ma inteleg bine cu YoungMoon, CatalinHQ, Mario,Smile,Gronks si multi altii pe care vreau sa-i cunosc. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Bineinteles. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat si nu sunt. Edited March 25, 2018 by OM3GA6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hassan MesTer Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 PRO, fh bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artie 69 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ.Geo Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro FH bun, aplicatie ok, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 pro, aplicatie frum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaZkw Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 pro, aplicatie frum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nooone Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro, destul de multe zile in factiunea actuala. Esti baiat de treaba, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 pro fh bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worthless Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Pro, destul de multe zile in factiunea actuala. Esti baiat de treaba, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts