Ringhster. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Ringhster Level: 40 Ore jucate: 1344 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ringhster Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/CTGMr Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Nu pot zice ca m-am facut remarcat prin ceva. Am multi prieteni pe server, cred ca este suficient. De ce vrei sa intri in clan?: Am mai fost in [RA], am multi prieteni aici si este un clan foarte bun cu membrii care te ajuta mereu. Ai mai facut parte din acest clan?: Da, am mai fost in acest clan. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Mandor, Fallan, Mamecu, Collapse, etc. Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: Da, Phx, .Si, etc. Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Da, nu sunt. Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Da. Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Da, respect acest lucru si respect pe cine ma respecta. Informatii legate de viata reala: Cum te numesti?: Razvan Varsta reala: 16 ani. Din ce oras esti?: Severin. Care sunt pasiunile tale?: Bike-ul, Pc-ul. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Razvan, am 16 ani si sunt un baiat respectuos. Nu imi place sa fiu mintit si nici sa fiu vorbit pe la spate. Am un orgoliu si eu ca toti celilalti ce nu doresc sa fie calcat in picioare. Sunt un baiat muncitor cu capul pe umeri, imi place sa repar bike-uri, pc-uri, etc. si sa ma dau de asemenea cu bike-ul. Respect, va pwp pentru timul acordat pentru cititea acestei aplicatii :* . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Ultima sansa, nu o irosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinGabriel Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Ultima sansa, nu o irosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petru Reborned Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Ultima sansa, nu o irosi. Dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skooby Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) . Edited March 26, 2018 by aL3xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Ultima sansa, nu o irosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skooby Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Ultima sansa, nu o irosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeresFlorin Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike.rapp Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts