Zawk Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Nickname: Zawk. Level: 60. Ore jucate: 3180. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Zawk Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): Nu am asa ceva, https://imgur.com/a/8MfmX . Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Prieteniile acumulate în timp si Faction History-ul meu. De ce vrei sa intri in clan?: Pentru că este un clan renumit pe server, un clan de durată si respectat de jucători. Reborn of Angels este un clan cu un impact mare pe acest server si conducerea lui este capabilă si competentă, ceea ce îmi inspiră încredere din partea lor. Ai mai facut parte din acest clan?: Nu am mai făcut parte din acest clan. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Nu am prietenii din clan, desii am câtiva playeri care-i stiu de ceva timp. Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai făcut parte din clanul [AIM], .sR. Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?:Da. Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Sigur. Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Sunt constient. Informatii legate de viata reala: Cum te numesti?: Andrei. Varsta reala: 18 ani. Din ce oras esti?: Cluj. Care sunt pasiunile tale?: Ies pe afară cu prietenii, joc fotbal. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Mă numesc Andrei sunt un băiat serios şi responsabil , o fire sociabilă , am cei 7 ani de acasă şi ştiu să mă port într-un grup de oameni. Îmi place să lucrez într-un colectiv , am respectul de sine. Nu îmi place să am conflicte cu nimeni , îmi plac persoanele sincere care spun lucrurilor pe nume. Îmi place să ajung mereu unde mi-am propus , îmi place să cunosc lume nouă şi ma integrez uşor în orice grup în care mă aflu. Edited March 25, 2018 by Zawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 De la mine ai pro, te asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinGabriel Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 De la mine ai pro, te asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petru Reborned Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) Greseala mea, sper. Edited March 26, 2018 by Petru Reborned Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 De la mine ai pro, te asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 ore, fh bun , level! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian inca Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 De la mine ai pro, te asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeresFlorin Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike.rapp Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 De la mine ai pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts