Jump to content

Cerere - Seraphim Family - MaRius.H /// RESPINS


Mariuselu Yoo
 Share

Recommended Posts

Nickname: MaRius.H

Nume: Marius.
Varsta: 20 ani.

Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/CehAR
Link de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MaRiuS.H

Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/V69eo
Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt un baiat simplu, imi place mult sa imi fac prieteni, sunt din Jud. Suceava, nu ma consider un tip fitos, salut pe toti prietenii mei si tot timpul cand ma intalnesc cu iei. In timpul liber imi place sa joc SA:MP si sa ies cu prietenii in oras, la fotbal si la film. Ma consider un tip cat de cat ok, Defecte: Ma enervez uneori repede, fac uneori glume proaste..poate, si multe altele. Calitati: Sunt de incredere, ajut la nevoie, sunt sincer cu ce-i din jurul meu. In rest daca o sa doriti ma ve-ti putea cunoaste pe parcurs mai amanuntit. 
De ce vrei să intri in clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece am prieteni care si iei la randul lor fac parte din acest clan si pentru ca este un clan cu adevarat serios si unde cred ca pot sa imi fac si mai multi prieteni.

Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost in acest clan niciodata.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Clanul Saint, pe scurt.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am mai avut ban niciodata.

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Din cate stiu eu, nu cred ca am vre-o altercatie cu cineva din acest clan, si nici nu cred ca am avut. din ce tin eu minte. Ce-i care fac parte din acest clan ar putea sa spuna mai multe, cred.

Cu cine te întelegi din clan?: Alex219, Andu, Geodox, Klau, Olimpik. Acesita sunt din ce-i care vorbesc cel mai des, cu iei.

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, desigur.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da, cu mare drag.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da.                                                                                                                                                               Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.