Mariuselu Yoo Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Nickname: MaRius.H Nume: Marius.Varsta: 20 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/CehARLink de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MaRiuS.H Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/V69eoDescriere (20 de cuvinte minim): Sunt un baiat simplu, imi place mult sa imi fac prieteni, sunt din Jud. Suceava, nu ma consider un tip fitos, salut pe toti prietenii mei si tot timpul cand ma intalnesc cu iei. In timpul liber imi place sa joc SA:MP si sa ies cu prietenii in oras, la fotbal si la film. Ma consider un tip cat de cat ok, Defecte: Ma enervez uneori repede, fac uneori glume proaste..poate, si multe altele. Calitati: Sunt de incredere, ajut la nevoie, sunt sincer cu ce-i din jurul meu. In rest daca o sa doriti ma ve-ti putea cunoaste pe parcurs mai amanuntit. De ce vrei să intri in clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece am prieteni care si iei la randul lor fac parte din acest clan si pentru ca este un clan cu adevarat serios si unde cred ca pot sa imi fac si mai multi prieteni.Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost in acest clan niciodata. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Clanul Saint, pe scurt. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am mai avut ban niciodata. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Din cate stiu eu, nu cred ca am vre-o altercatie cu cineva din acest clan, si nici nu cred ca am avut. din ce tin eu minte. Ce-i care fac parte din acest clan ar putea sa spuna mai multe, cred. Cu cine te întelegi din clan?: Alex219, Andu, Geodox, Klau, Olimpik. Acesita sunt din ce-i care vorbesc cel mai des, cu iei. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, desigur. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da, cu mare drag. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mave Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra, nu ai mai avut factiune din 2016 si in factiunea actuala esti de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WENiG. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra, nu ai mai avut factiune din 2016 si in factiunea actuala esti de curand.Zic la fel ca Mave, buna observatie mane, esti bn Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Lamba Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra, nu ai mai avut factiune din 2016 si in factiunea actuala esti de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreddy. Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra, nu ai mai avut factiune din 2016 si in factiunea actuala esti de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru219 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Pro (sper sa nu ma insel). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritx Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra. Nu ai cerinte minime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hussein Ahmed Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra, nu ai mai avut factiune din 2016 si in factiunea actuala esti de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Neutru. Ore bune dar fh vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jauca Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra. Nu ai cerinte minime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra. Nu ai cerinte minime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artie 69 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiu Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Pro (sper sa nu ma insel). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FacNq Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Contra, nu ai mai avut factiune din 2016 si in factiunea actuala esti de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts