Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Fowler - Reborn of Angels

DarKSnoopY
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Fowler

Level: 23

Ore jucate: 503

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Fowler

Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/NyWUb

Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Nu pot spune ca m-am remarcat inca, pentru ca nu sunt asa de cunoscut, dar ma pot mandrii cu Factin History-ul acumulat.

De ce vrei sa intri in clan?: Vreau sa fac parte din acest clan deoarece imi place sa cunosc oameni noi, fiind foarte prietenos cu toti, vreau sa intru intr-un nou colectiv si sa leg noi prietenii.

Ai mai facut parte din acest clan?: Nu am mai facut parte din acest clan.

Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Jon6Cai este singurul care a mai ramas in clan si il cunosc, cu restu sunt sigur ca ma pot intelege.

Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din clanul .sR (Southers Rocket).

Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Da, am verificat si nu ma aflu acolo.

Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur ca am citit celelalte topicuri. Intr-o mica-mare masura ar putea sa ma ajute.

Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Desigur, de asta sunt si eu de parere, mereu respectul e pe primul loc intr-o comunitate.

Informatii legate de viata reala:

Cum te numesti?: Alexandru.

Varsta reala: Am varsta de 17 ani.

Din ce oras esti?: Botosani.

Care sunt pasiunile tale?: Pasiunile mele sunt jocurile video si masinile.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: O sa incerc sa nu ma descriu fizic, mai mult moral. Pot incepe cu faptul ca sunt o fire calma, serioara, imi place sa fiu de folos, sa ajut persoanele care au nevoie, sa fac glume intr-un colectiv, imi place sa lucrez in echipa, ma pot integra usor in orice comunitate si nu-mi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.