Jump to content

(A) Aplicatie Wolves-Addi-Rank 6 School Intructors SF.

xAddi

Recommended Posts

● Nickname actual:Addi

● Nickname-uri anterioare:Arhir

● Link userpanel (WHITE):http://whitepanel.bugged.ro/profile/Addi

● Poză cu sanctiunile primite (LP):https://imgur.com/a/MUxmD

● Poză cu invitația de la un membru:https://imgur.com/a/s4shj

● Cum te numești?:Ma numesc Albu Adrian.

● Ce varstă ai?:Am 14 ani.

● Din ce oras ești?:Sunt din orasul Buzau.

● Descrie-te în minim 20 cuvinte:Sunt un baiat de 14 de ani foarte indraznet, cu cei 7 ani de acasa, glumet, cu o atitudine multipla. Imi respect prietenii, colegii, superiorii si alte persoane. Nu fac favorizari in ochii mei toti suntem egali. De asemenea nu fac glume proaste, ironizari pana cand nu cunosc bine persoana respectiva si pana nu stiu sigur ca suntem prieteni foarte apropiati. Si desigur tot in gluma fac asta, cu acordul respectivului. Sunt foarte ambitios si punctual, imi place sa-mi fac treaba bine si repede, fara lipsuri sau greseli. Sunt de gasca, ma inteleg bine cu toti, ma integrez usor si las o amintire placuta in urma mea. Dar am si limite cand vine vorba de ceva serios. Sunt sociabil, cooperant, intuitiv, optimist, imi place sa ajut si sa imi impartesc cunostintele cu altii.

● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece:Este un clan de elita si foarte bine organizat. Membrii clanului sunt foarte prietenosi iar liderul si co-liderul isi fac treaba foarte bine! 

● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?:82 days actuale.

● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?:17

● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?:Nu.

● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?:Da, am mai facut parte din clanuri, cea mai lunga perioada petrecand in clanul lui KreeN, Vikings. Am iesit din el datorita expirarii lui.

● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?:Nu, nu am mai fost.

● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?:Da, nu sunt.

● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi:Nu.

● Folosesti Discord?:Da.

NgZfqvD.gif

• Faction History destul de ok, daca faci mai multe zile in factiunea actuala, va fi mult mai bun.
  • Ore jucate destul de putine.
  • Last Punish ok.
  • Colegul @Maryus77 cu siguranta te stie si iti stie comportamentul, insa eu nu.
  • Deci din aceste motive ti-am dat votul respectiv, sper sa te indrepti.

​Mult succes incontinuare!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.